Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Belang van de Touch in Bibliotheek Experimenten
Bibliothecarissen van over de staten besloten om te zien wat touchscreen tablets voor hun bibliotheek en voor de gemeenschap zou kunnen doen . Via subsidies en toegewezen financiering , bibliothecarissen gekocht tabletten om te zien of deze technologie echt kunnen leerlingen aanmoedigen om te lezen en te helpen de bibliothecarissen effectiever zijn . Tot nu toe , hebben deze bibliotheek experimenten aangetoond dat touchscreen tablets hulp bibliotheek instructie , diversifiëren selecties met e - leningen , bieden extra middelen via toepassingen , en het verhogen van betrokkenheid van de gemeenschap . Bibliotheek Instructie

Laura Baker , een bibliothecaris bij Abilene Christian University , zegt dat een van de belangrijkste aspecten van de iPad is hoe het helpt bibliotheek instructie . Als een student benadert een bibliothecaris met een vraag , kan de bibliothecaris snel databases of andere informatie over de tablet te raadplegen , in plaats van te verwijzen naar ergens anders in de bibliotheek of lopen ze naar een computer . Niet alleen de student krijgt een snelle en goed geïnformeerde antwoord , bibliothecarissen verhogen hun werk effectiviteit door middel van de mobiliteit van de tablet .
E - leningen

Bibliotheken experiment
met het idee van e - leningen via verschillende toepassingen , om hun boek rassen te verhogen en de leerlingen aanmoedigen om te lezen . Christopher Harris , een bibliothecaris voor School Librarian System in New York , koos iBooks voor hun kredietverlening systeem , en was in staat om hun selecties uit te breiden , met name op het gebied van fantasy en graphic novels . Zoals opgemerkt door Katherine Miller bij J. Frank Faust Junior High School in Pennsylvania , de studenten niet alleen meer mogelijkheden met e - leningen , maar zijn ook meer bereid om te lezen , louter vanwege hun opwinding over de technologie .
< br >
Apps

Bibliotheken
die experimenteerde met tablets zoals de iPad ook getest op het nut van de beschikbare applicaties . De Safari internettoepassing kunnen studenten toegang tot de databases van de bibliotheek , die digitale onderzoek geeft . De iTranslate applicatie indruk Katherine Miller , want het hielp haar Engels - taalleerders woorden opzoeken als ze lezen , waardoor hun lezen en Engels geletterdheid verhogen . Ook vanwege het toegenomen gebruik van tablets in bibliotheken , meer bedrijven produceren toepassingen die studenten en bibliothecarissen te helpen . Bijvoorbeeld , de toepassing OverDrive , die beschikbaar is voor Android en Apple tablets is , stelt gebruikers in staat om e - lenen van meer dan 13.000 bibliotheken
Community Involvment

Omaha Public Library . ontdekt hoe touchscreen tablets hebben ook voordelen buiten de bibliotheek muren . Met behulp van iPads , bibliothecarissen ging in de gemeenschap aan te melden kinderen en volwassenen om hun Summer Reading Program . Met behulp van 3G en draadloze mogelijkheden , bibliothecarissen met behulp van de iPad ondertekend elke persoon op recht op de plek en eindigde met meer dan 500 deelnemers .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Informatie over Tablet PC 
·Bluetooth Problemen op een Thi…
·Hoe de Stylus Sensitivity op d…
·Hoe je Angry Birds op de Sylva…
·Tabletten Dat Ondersteuning Ki…
·Hoe een HP Compaq TC1100 Reset…
·Archos 5 Specificaties 
·Hoe de Windows Vista Tablet PC…
·Hoe maak je een Fujitsu Tablet…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Raak Informatie over de iPad 
  Hardware Articles
·How to Set Up een router met Cavtel 
·Hoe te verwijderen van de achterkant van…
·Hoe maak je een Microsoft Intellipoint 7…
·Hoe de Recovery Disc Get to Run over een…
·Hoe je HP Moederborden Overclock 
·Hoe maak je een printserver Uit een oude…
·Memory Upgrades voor P4 Moederborden 
·Hoe een notebook toetsenbord Bedien 
·Hoe maak je verbinding een PCMCIA -kaart…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com