Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> notebookcomputers >> Content
Hoe een notebook toetsenbord Bedien
Sleutels uniek voor notebook computers kunt uitschakelen van het draadloze of de tekens die door de toetsen , verwarrend de gebruiker . Hoewel toetsenborden voor laptops zijn gelijk aan die voor desktop computers , kunnen de verschillen significant . Begrijpen deze verschillen om uw notebook efficiënt te gebruiken en om frustratie te voorkomen . Wat je nodig hebt
Notebook computer
Toon Meer Aanwijzingen

Druk op 1 en houd de functietoets , het label " Fn . " Druk op een toets met een alternatieve functie , aangeduid een kleinere tweede symbool op de sleutel , vaak in een andere kleur zoals paars . Sommige alfa - numerieke toetsen zullen verschillende symbolen te produceren in deze modus of de toets kan enige andere functie dan het typen van karakters zoals hieronder beschreven hebben .

Press 2 Houd de functietoets en vervolgens op het nummer lock toets , meestal aangeduid met de term " num lock " of een foto van een getal in een sluis . Dit zal inschakelen nummer slot en een gedeelte van uw toetsenbord , normaal gesproken de juiste sectie van het alfabet gebied , in een numeriek toetsenbord te wijzigen . Herhaal dit om nummer vergrendelen uit en het rendement van uw toetsenbord om de normale .
3

Houd de functietoets en druk op een van de toetsen die een kleine zon en pijl te verhogen of verlagen de helderheid van het scherm te zetten . Het verlagen van de helderheid verhoogt uw levensduur van de batterij , terwijl het verhogen van de helderheid maakt het makkelijker om het scherm te zien .
4

Houd de functietoets en druk op de toets met een draadloze symbool om uw draadloze kaart in-en uitschakelen . Dit symbool is verschillend voor elke laptop , dus moet je de handleiding van uw computer te controleren . Het uitschakelen van de draadloze als het niet nodig is kan een aanzienlijke verbetering van uw levensduur van de batterij .
5

Druk op de touchpad te schakelen om de touchpad uit te schakelen . De positie en de etikettering van deze toets varieert tussen laptops , het kan zijn dat u de functietoets ingedrukt te houden of los van het toetsenbord volledig
6

Druk op de toets met de wassende maan , ook dit kan . vereisen ingedrukt houdt op de functietoets , om uw computer in de slaapstand .

Previous: Next:
  notebookcomputers
·Wat Mini Notebook Can Play Wor…
·Kenmerken van een notebook lap…
·Hoe Vergelijk Notebook Specifi…
·Hoe kan ik een laptop notebook…
·Hoe een notebook toetsenbord B…
·Hoe om te controleren of uw no…
·Hoe een HP Pavilion notebook P…
·Asus Notebook hulp 
·Hoe maak je een mini notebook …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een 8440w Touchpad uitschakelen 
·Hoe maak je een interne harde schijf kop…
·Hoe maak je een computer DVD drive Make …
·Hoe te Thomson ST585 Firmware Upgrade 
·HP DeskJet 970C Specs 
·HP 5Si Specificaties 
·Hoe naar Power een USB-hub 
·Muis Skill Games 
·Hoe maak je een Epson NX400 Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com