Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Hoe te Thomson ST585 Firmware Upgrade
De Thomson ST585 is een draadloze router die maximaal beschikt om 802.11g verbindingssnelheden , geïntegreerde ADSL- en een vier - poort switch . Het houden van haar interne firmware huidige is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat uw router kan nog stevig omgaan met de nieuwste draadloze technologie . Technicolor , het bedrijf dat Thomson routers produceert , maakt het gemakkelijk voor gebruikers om hun firmware upgraden in slechts een paar korte stappen . Wat je nodig hebt
End -user cd - rom
Toon Meer Aanwijzingen

Turn 1 op uw computer en wacht een moment zoals het een verbinding met uw Thomson ST585 . Steek de eindgebruiker cd - rom die bij uw router . Deze bevat de firmware zoals die was op het moment dat de router werd gebouwd en een installatiewizard die u zullen helpen controleren of er nieuwere updates . Als de cd niet automatisch wordt gestart , klikt u op het Windows -pictogram " Start" , selecteer "Run" en type in " D : \\ Setup.exe , " waarbij "D " de letter van het station dat u de cd ingevoegd in . Druk op " Enter ".
2

Selecteer " SpeedTouch Onderhoud " van het CD-menu dat op uw scherm verschijnt . Selecteer " Upgrade mijn SpeedTouch " om de wizard Upgrade starten .
3

Klik op " Next " als de Wizard verschijnt . Lees de Software License Agreement op het scherm , en , als u akkoord gaat , klikt u op " Yes . " Een voortgangsbalk verschijnt als de wizard zoekt naar alle SpeedTouch apparaten op het netwerk . Als u meerdere SpeedTouch apparaten , selecteert u uw ST585 . Anders , is de router die standaard geselecteerd . Druk op " Next . "
4

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord . De standaard informatie voor deze is " Administrator " voor de gebruikersnaam en het wachtwoord is blanco gelaten . Onder " Device ", vindt u alle informatie voor uw huidige configuratie vinden . Het scherm geeft ook eventuele aanvullende updates die de wizard heeft gevonden op de CD of op internet . Indien een recenter is dan uw huidige versie , klik erop en selecteer " Next . "
5

Lees het overzicht weergegeven op het volgende scherm om te bevestigen dat alle informatie correct is . Het moet uitdrukkelijk vermelden uw Thomson ST585 router in plaats van alle andere SpeedTouch apparaten op het netwerk , alsmede de bijzondere versienummer van de update . Als alles correct is , selecteer " volgende" en wacht als de update plaatsvindt . Eenmaal voltooid, drukt u op " Finish ".

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Wat is een CAT - 5 of 6 kabel?…
·Specificaties voor de SonicWAL…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe maak je verbinding Twee LA…
·Vergelijking van de Linksys E1…
·Hoe maak je een Wireless Repea…
·Hoe te TeraStation upgraden 
·Hoe maak je een CAT6 Cable Zor…
·Cat - 5 & Cat - 6 Compatibilit…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een interactieve …
·Hoe Vergelijk Computer Processor Snelhed…
·Hoe kan ik laden Bible Software op een S…
·Hoe te Sluit FireWire naar USB 
·Hoe te herinstalleren Linksys Wireless G…
·Hoe te luisteren naar een audio-cd op ee…
·Hoe kan ik een dvd -eenheid vervangen in…
·Hoe de draadloze instellingen voor een H…
·Hoe te herstellen verwijderde bestanden …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com