Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat zijn SM Buschauffeurs in Inspiron Desktop 546s ?
In computer bedrading , een bus is een middel om gegevens tussen componenten in een computer. SMBus staat voor System Management Bus , en is een Windows in plaats van een Dell- functie . De SMBus controller is vooraf geïnstalleerd op de belichte schijf die Dell biedt met de Inspiron Desktop 546S . Er moet opnieuw worden geïnstalleerd als deze niet wordt gevonden door het systeem, of wanneer het besturingssysteem opgewaardeerd naar Vista of Windows 7 . Windows Operating System

Het Windows- besturingssysteem gebruikt SMBus te identificeren en te helpen bij het beheren van de exploitatie van de activiteiten in alle pc's die Windows draaien . Het bevindt zich op het moederbord en communiceert met lage bandbreedte apparaten, zoals power- gerelateerde chips zoals oplaadbare batterij van een computer . De SMBus levert fabrikant informatie , onderhoudt de status tijdens een slaapstand evenement , meldt verschillende soorten fouten en past regelparameters .
Advanced Micro Devices Chipset
SMBus is vooraf geïnstalleerd op de Inspiron 546S .

Architectuur Overzicht APML is de SMBus - achtige versie voor AMD-processors . AMD processors worden gebruikt in de Dell Desktop Inspiron 546S . Dit is een 2 - draads -processor slave-interface die meerdere kloksnelheden en optionele SMBus waarschuwingen ondersteunt . Het voert alle kracht en management control functies van SMBus voor computer gebruik .
SMB Updates

Intel
ontstond de System Management Bus als de communicatie bus om tegemoet slimme accu's en andere energie -en systeembeheer functies . Dell's compacte desktop- computers, zoals de Inspiron 546S gebruikte Intel-chips tot de laatste paar jaar , toen Dell begon met behulp van AMD-chips in bepaalde Dell-computer modellen . Het belangrijkste ding om op te merken is dat SMBus instructies worden niet automatisch bijgewerkt met een verandering in besturingssystemen , dus een upgrade naar Windows 7 vanaf XP , bijvoorbeeld, vereist een download van een nieuwe SMBus driver . De SMBus drivers kunnen worden gedownload van vele websites .
SMBus Voordelen

Een systeem met behulp SMBus berichten van en naar apparaten in plaats van elk apparaat met behulp van individuele controle lijnen stuurt . Dit vermindert pin count , en zorgt voor de toekomstige uitbreidingsmogelijkheden . Met System Management Bus , de Dell Inspiron 546S werkt sneller en efficiënter . SMBus specificaties zijn door de hele industrie aangenomen om compatibiliteit te garanderen in alle pc's , en de SMBus.org website staan ​​alle specificaties evenals updates .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een 4 pin AUX aans…
·Hoe Memory 
·Verschil tussen AGP en PCI Moe…
·Hoe maak je een Dual Core upgr…
·Hoe te Fry een Moederbord 
·Hoe te MSI NVIDIA Moederborden…
·Socket 462 Informatie 
·Hoe maak je een processor Unlo…
·Hoe om te bepalen SIMM geheuge…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe DVD Recording Format Identificeer 
·Hoe uw eigen USB Extension Make 
·Laptop SATA Vs . Desktop SATA 
·Hoe om gegevens van de computer naar een…
·LED HD Klok Projecten 
·Hoe een notebook Battery Fix 
·Hoe maak je een S - Video- verbinding op…
·De aard van de RAM -geheugen Upgrades 
·USB naar Seriële communicatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com