Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te MSI NVIDIA Moederborden Test voor fouten
MSI , een fabrikant van de hardware computer opgericht in 1986 , produceert moederborden met ondersteuning voor Intel- en AMD -technologie . NVIDIA produceert top-of - the-line grafische kaarten , en samen met MSI tot de NVIDIA GeForce Series los . Veel van MSI's moederborden ondersteunen ook NVIDIA SLI , een technologie waarmee gebruikers meerdere grafische kaarten te combineren en te verbeteren video performance.All van de componenten geïnstalleerd om de computer aan te sluiten op het moederbord . Een defect moederbord kan produceren tal van fouten . Willekeurige herstart , systeem bevriest en hardware fouten kunnen allemaal wijzen op het moederbord defect . Test uw MSI /NVIDIA moederbord om te bepalen of de raad van bestuur moet worden vervangen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een paar luidsprekers aan op de luidspreker -poort op het paneel apparaat . Druk op de "Power " -knop . Kopen van 2

Luister voor pieptonen . Een korte pieptoon duidt op een normale POST . Een reeks van pieptonen geeft een probleem met het moederbord . Beoordelen handleiding van uw moederbord op de MSI website om de betekenis van de beep code vast te stellen .
3

Controleer het systeem voor verlichting en luister naar het geluid van de ventilator bij het opstarten . Als het systeem toont geen activiteit of als de ventilator niet opstart , verwijder het netsnoer uit de achterkant van het systeem . Bevestig de 24 - pins voedingskabel en 3 - pins fan -kabel zijn aangesloten op het moederbord .
4

Controleer de kabels aangesloten op de MSI /NVIDIA moederbord . Een SATA -kabel of via 40 - polige lintkabel moet leiden van de achterkant van de harde schijf naar een slot op het moederbord . Bevestig de 4 - pins kabel voeden van de CPU is aangesloten naast de processor .
5

Installeer de NVIDIA grafische kaart en RAM . Schroef de kaart uit de zaak . Laat de houders waarmee de kaart en RAM aan de raad .

Line 6 de pennen op het einde van het RAM-geheugen en de grafische kaart met de juiste sleuven op het MSI moederbord . Plaats de geheugenmodules en NVIDIA grafische kaart in de sleuven . Duw de componenten gelijkmatig in het moederbord totdat de houders vastklikken .
7

Schroef de kaart op zijn plaats . Sluit elke 6 -pins of 8 - pins PCI - E voedingskabels naar de NVIDIA grafische kaart .

Plaats 8 een vinger op de CPU te bevestigen dat de processor niet oververhit . Een upgrade van de heatsink en cpu fan als je je vinger niet kan verlaten op de processor langer dan een seconde .

Vermogen 9 op de computer om het moederbord te testen . Als de computer vastloopt of niet meer willen opstarten , het systeem uitschakelen . Verwissel de voeding met een nieuwe PSU met meer wattage , dan weer testen het moederbord .
10

Reset de CMOS . Gebruik een pincet en zoek de set van jumpers gelegen naast een knoopcelbatterij .
11

Til de jumpers van de eerste reeks van pinnen en plaats ze op de tweede set pinnen . Wacht vijf minuten en de terugkeer van de jumpers om de eerste set . Stroom op het systeem om de MSI NVIDIA moederbord opnieuw te testen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je koptelefoon aan de slag…
·Moederbord Specs op een Asus P…
·Hoe te wijzigen van een DC-Jac…
·ATI Radeon HD2400 Pro Specs 
·Wat is CAS 4 in PC geheugen ? 
·DDR SO - DIMM Vs . DDR2 SO - D…
·Hoe te gebruiken HP PCI 
·Wat is DDR400 ? 
·Wat is een seriële buffer ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Informatie over HP Color LaserJet 9500 p…
·Hoe maak je Reformat een Toshiba Satelli…
·Software voor Slide & Negative Converter…
·Hoe te verkopen uw mobiele telefoon 
·Is de Nook Color een iPad alternatief? 
·Op een Kindle voor een pc , kunt u verbi…
·Hoe maak je een cd-drive vervangen in ee…
·Hoe kan ik Google Calendar Sync Met iCal…
·Conversie Opties voor TPF Tape 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com