Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe om te bepalen SIMM geheugen Specificaties
Misschien verbrand iemand uit uw SIMM -kaart en u bent niet op zoek om uw geheugen upgrade gewoon nog niet , of je bent gewoon de behoefte voelen om de specificaties van uw computer beter leren kennen naar de jumpers . Hoe dan ook , moet je om te kraken de zaak open en kijkje in de computer . Instructies
1

Open het geval is, met behulp van anti - statische voorzorgsmaatregelen na het uitschakelen van de computer . Verschillende fabrikanten maken dit proces een best guess , dus controleer uw computer handleiding voor de beste manier om te gaan over. Kopen van 2

Zoek het moederbord . Het moederbord is een grote printplaat die is blootgesteld aan het inwendige van de computer . De CPU rust op het, eventueel verborgen door een fan of een koellichaam . Er kunnen andere printplaten die eraan verbonden zijn en een paar draden die lopen van de stroombron op het moederbord .
3

Bepaal waar je geheugen slots zijn . Ze zijn kleiner slots rechtstreeks op het moederbord met geheugen planken op hen . SIMM's kunnen worden geïdentificeerd door de kant op waar je kunt chips vinden . De chips zijn allemaal rechthoekig en van dezelfde grootte , in dezelfde richting , met de korte zijden gericht naar en weg van het bord .
4

Verwijder een van de SIMM van het bord . Veel moderne moederborden hebben hendels die je druk aan beide zijden van het geheugenslot, maar oudere modellen kan verlangen dat u direct worstelen met de chip .

Kijk 5 op de SIMM , dat is veel gemakkelijker te doen wanneer u niet langer te maken hebben met het moederbord en andere computer ingewanden . Kennis te nemen van de letters en cijfers , evenals het aantal chips. Als het aantal chips zijn vreemd , ga je gang en markeer het als " pariteit . "

Beoordeling 6 van de nummers , die van rechts naar links . Het laatste nummer moet een streepje hebben voordat het. Vermenigvuldig het met 10 en je hebt de snelheid snelheid van je geheugen.

Figuur 7 uit het geheugen van de raad van bestuur met de vier cijfers links van de snelheid getal tarief. Als het nummer is dicht bij een binaire factor , zoals 256 , 128 , of 512 , vermenigvuldig je de laatste drie door het eerste nummer en beneden afronden om uit te vinden hoeveel megabytes zijn op het bord . Anders wordt het eerste getal is het aantal megabytes .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een moederbord 's …
·Hoe Memory voltage verhogen op…
·Wat is een Pentium T3400 ? 
·Hoe je RAM te installeren op e…
·Wat is een AMD Athlon XP ? 
·Waar Is virtueel geheugen ligt…
·Hoe te Overclock een Asrock K8…
·Hoe te Overclock een Athlon FX…
·Wat is de sleutel kenmerk van …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Vergelijking van de MacBook Air Vs . een…
·USB Power Limits 
·Hoe kan ik een HP 3030 Printer Problemen…
·Waarom wordt mijn stick spelen in mijn a…
·De geschiedenis van de Intel Processor C…
·Hoe je het leven van een computer 's har…
·Hoe kan ik een Apple Certified Technicia…
·Hoe kan ik Openen Mijn RAM op deze compu…
·Hoe kan ik als vervanging van een moeder…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com