Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Informatie over de iPAQ 5450
De iPaq H5450 is een zakcomputer vrijgegeven door Hewlett - Packard in 2002 . Het kwam gebundeld met het Microsoft Windows Mobile voor Pocket PC 2002 besturingssysteem. Het kwam ook met een jaar garantie op onderdelen en arbeid . De HP iPaq H5450 is inmiddels stopgezet . Identificatie

De iPaq H5450 gemeten 3,3 centimeter breed , 5,3 centimeter lang en 0,6 centimeter dik . Ontdaan van optionele accessoires woog slechts 7,3 gram . , Of £ 0,46 De iPaq H5450 trok stroom van een oplaadbare lithium-polymeer batterij . Extra identificeren van functies die een geïntegreerde vingerafdruklezer en een combinatie netwerk status en batterij-indicator licht. Het apparaat is geleverd met een stylus , een beschermende jas voor veilig transport en een docking cradle voor het aansluiten van de iPaq H5450 met een computer . Uitgangen op het apparaat opgenomen een USB -poort , een 3,5 - mm stereo hoofdtelefoon uitgang en een RS - 232 seriële poort .
Processor , geheugen , opslag

Een Intel XScale PXA250 processor liggen in het hart van de iPaq H5450 . De processor werd gekenmerkt door een kloksnelheid van 400 megahertz ( MHz ) , 32 kilobytes ( KB ) van L1 cache en een 100 MHz interne systeembus kloksnelheid . Voor het geheugen , het apparaat kenmerkte 64 megabyte ( MB ) SDRAM . Voor de opslag, de iPaq H5450 had 48 MB on - board rom . Een geïntegreerde geheugenkaartlezer voorzien gebruikers met extra bergruimte . Bereikbaar via de bovenkant van het apparaat , de kaartlezer was compatibel met zowel MultiMediaCard -en Secure Digital geheugenkaarten .
Multimedia en Communicatie

De HP iPaq H5450 had een 3.8 - inch kleuren TFT Active Matrix scherm . De 16 - bit scherm had een native resolutie van 240 x 320 pixels en weergegeven tot 64.000 kleuren . Het scherm ook gekenmerkt touch- screen functionaliteit . Een geïntegreerde 802.11b draadloze verbinding toegestaan ​​de iPaq H5450 om verbinding te maken met een lokaal netwerk ( LAN ) . Het apparaat ook gekenmerkt Bluetooth-mogelijkheden , luidsprekers en een ingebouwde microfoon die audio naar het MP3-formaat opgenomen .
Meegeleverde software

De iPaq H5450 kwam gebundeld met een aantal van softwaretitels te draaien op Microsoft Windows Mobile voor Pocket PC 2002 . Titels opgenomen Microsoft Outlook 2000 , Adobe Acrobat Reader voor Pocket PC , Pocket Word , Pocket Excel , Microsoft ActiveSync 3.5 , iPAQ Backup , iPAQ Taakbeheer , Windows Media Player 8.0 voor Pocket PC , Microsoft Reader en anderen . Echter , een aantal van de titels gebundeld met de iPaq waren alleen trial versies met beperkte periodes gebruik of verminderde functionaliteit .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe te Android Apps Downloaden…
·Hoe te Glossy Touchscreen Inst…
·Hoe te Passcode mijn iPad 's U…
·Hotmail op een Android Tablet …
·Hoe feedback achterlaten op de…
·Mijn HP TC1100 Virtual Keyboar…
·Tabletten Voordelen & Nadelen 
·Hoe kan ik een document scanne…
·iTunes Problemen op een iPad 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een gedeelde printer gebruik…
·Hoe Oil een Datech CPU Fan 
·Hoe maak je een Samsung SCX - 3216 Fax P…
·Wat Is Celeron ? 
·Hoe kan ik muziek kopiëren naar een cd …
·Hoe kan ik een laptop herformatteren zon…
·Hoe te Vergelijk prijzen voor draadloze …
·Problemen met pauzeren in een HP LaserJe…
·Nero & Windows Zal niet Erase My rewrita…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com