Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen met een Dell 944
De Dell 944 ink - jet printer drukt 21 zwart- wit foto's of 16 kleurenfoto's per minuut . De Dell 944 kan afdrukken op papier van Legal-formaat en standaard 8 1/2-by-11 inch papier. Het is een USB-printer met een ingebouwde geheugenkaartlezer die u toelaat om foto's rechtstreeks vanaf uw mediakaart afdrukken zonder aan te sluiten op uw computer . Het heeft een ingebouwde scanner die scant op 1200 dpi . U kunt ook faxen uit deze printer via een analoge telefoonlijn . Met zo veel verschillende functies , zijn er veel zaken te overwegen bij het oplossen van de printer . Wat je
Need Werken USB 2.0-kabel
Werken stroomadapter
Werken telefoonsnoer
software-cd voor printer
Toon Meer Aanwijzingen
1

zet de printer aan . Als er geen stroom , testen de adapter in een ander stopcontact om te controleren of het werkt . Als de voedingsadapter functies in een ander stopcontact , maar niet in de originele uitlaat , kan het oorspronkelijke verkooppunt worden gebroken of moeten opnieuw worden ingesteld.

Schakel naar de goede adapter 2 als veranderende verkooppunten heeft geen invloed de printer . Als de printer wordt ingeschakeld , de vorige voedingsadapter uitging .

Schakelaar 3 om de werkende USB 2.0-kabel en test de verbinding als er geen verbinding met de printer en de computer . Als de printer functies , de vorige USB 2.0-kabel was slecht .
4

Zorg ervoor dat de USB 2.0 wordt aangesloten op de oorspronkelijke locatie werd aangesloten op de computer . Als het de oorspronkelijke verbinding , verwijderen en opnieuw installeren van de software opnieuw koppelen van de printer terug naar de computer .
5

Plaats de software -cd en zorg ervoor dat de software is geïnstalleerd . Als de software niet op de computer , lopen door het setup-programma en de printer te configureren via de wizard .
6

de software opnieuw installeren als de printer functioneert via de media kaartlezer functie op de printer . De vorige installatie van de software voor de computer is beschadigd .
7

Kies uit een fax lijn van de printer . Als de printer niet bellen , overschakelen naar een werkend telefoonsnoer en test opnieuw . Als de fax wijzerplaten goed , de vorige telefoonsnoer is slecht .
8

Kies uit een fax lijn van de printer . Als de telefoon kiest maar maakt geen verbinding , kan het faxen component een probleem hebt . Contact op met Dell steun voor een vervanger als je onder de garantie .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een BGA Zwart Cano…
·Hoe te scannen Meerdere docume…
·Hoe kan ik een Lexmark X3350 p…
·Hoe Set Up Canon Laser Klasse …
·Hoe werkt een computer printer…
·Hoe Hook Up Your Canon Pixma M…
·Hoe het opzetten van een Lexma…
·Vergelijkingen van Kodak print…
·Hoe kan ik vervangen en resett…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Adjust Desktop Stereo Speakers 
·Hoe kan ik een webcam gebruiken op een l…
·Hoe te wissen Off My Dell Latitude X200 
·Hoe te Cluster Schijven defragmenteren 
·Hoe te openen een Compaq Presario laptop…
·Norton HP vingerafdruksensor oplossen 
·Hoe te verwijderen en vervangen Dell Ins…
·Hoe kan ik een Acer laptop Vervang 
·Hoe de voeding vervangen op een Gateway …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com