Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een Lexmark X3350 printer upgrade naar Windows Vista
Lexmark 's entry- level X3350 all - in-one printer is een ideale oplossing voor thuisgebruikers die een machine die kopieer-, print-en scanmogelijkheden biedt nodig hebben, maar niet afdrukken of kopiëren grote hoeveelheden documenten . Lexmark ontwierp de X3350 als een lichte printer voornamelijk voor gebruik met Windows XP , en het apparaat originele drivers werken niet met Windows Vista . Echter , als u een upgrade naar Vista en toch wilt u uw X3350 printer te gebruiken , bijgewerkte drivers van de Lexmark website laat je de oudere printer op een nieuw systeem of een op waarop u uw besturingssysteem een upgrade gebruiken . Instructies
1

Ga naar de Lexmark website en download de X3350 driver /functie applicatie voor Windows Vista . Sla het bestand op uw computer . Kopen van 2

Sluit de USB- kabel aan op de X3350 all - in-one printer . Sluit het andere uiteinde van de kabel op een vrije USB -poort op de computer . Schakel de printer en zorg dat heeft papier. Als Windows Vista geeft een " nieuw apparaat gevonden" of " Nieuwe hardware gevonden " windows , klik dan op " Annuleren " om te sluiten .

Klik 3 "Start " en vervolgens " Computer ". Navigeer naar de map waar u het stuurprogramma aanvraag voor de X3350 opgeslagen . Dubbelklik op het bestand om de installatiewizard te starten . Na de installatie verschijnt , klikt u op de knop "Install" .
4

Wacht tot de installatie hulpprogramma om software te installeren op uw pc en update van Windows Vista -drivers . Nadat het venster "Printer Sharing " verschijnt , klikt u op "Ja" of "Nee" om de opties voor delen . Als u wilt dat de printer met andere toepassingen op een netwerk te delen , klikt u op " Yes . " Als uw computer geen deel uitmaakt van een netwerk , of als u niet wilt dat de X3350 op het lokale netwerk te delen , klikt u op " No "
5

Klik op de "Test Pagina " knop op de "Afdrukken kansen " scherm om een ​​testpagina naar de printer stuurt . Nadat de printer succesvol drukt de testpagina , klik op "Doorgaan . "
6

Registreer uw software voor de printer door het invoeren van naam en contactgegevens . Of klik op de knop "Overslaan" . Klik op ' Gereed ' om het installatieprogramma af te sluiten . U kunt nu gebruik maken van de kopieer-, print -en scanfuncties van de Lexmark X3350 in Windows Vista .

Previous: Next:
  computer Printers
·Aanwijzingen voor het vullen v…
·Het opzetten van een netwerkpr…
·Hoe u de grootte van een afdru…
·Hoe maak je een Deskjet 5550 P…
·Hoe de Imaging Drum op een HP …
·Hewlett - Packard HP PSC 500 S…
·Hoe maak je een cartridge te v…
·Hoe de Waste Ink Counter Reset…
·Hoe kan ik een Kodak Printer P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·DLT Vs . DDS 
·Mijn laptop zal een cd niet uitwerpen 
·Hoe Vergelijk Projectoren 
·Moederbord specificaties voor de Dell We…
·Hoe de USB-microfoon op Windows XP voor …
·Toshiba Satellite Pro 415CS Specificatie…
·Mijn SDHC Card Zal niet lezen 
·Hoe je alle wachtwoorden resetten op een…
·Hoe kan ik starten in een BIOS Toshiba S…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com