Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan een iPad Gebruik Office voor Mac ?
Microsoft Office voor Mac draait op specifieke versies van het Mac OS X-besturingssysteem . Besturingssysteem van de iPad , genaamd iOS , is volledig verschillend van OS X , en vereist een ander soort programmering . Dit betekent dat uw Office voor Mac -software werkt niet op een iPad . U kunt echter nog steeds werken aan uw Office- documenten op de iPad met behulp van derden apps of Apple's Pages en Numbers apps . Mac Vs . IPad

De desktop of laptop computer platforms zorgen voor krachtige processoren , grote hoeveelheden RAM- geheugen en grote hoeveelheden opslag , vaak in de honderden gigabytes . Top opslag limiet van de iPad is 64 GB , en de processor en het geheugen werden specifiek ontworpen om snelheid , draagbaarheid en levensduur van de batterij te maximaliseren . Vanwege dit ontwerp , kan iPad systemen niet omgaan met de hoeveelheid informatie in computer - based software programma's .
Office Apps

Softwareontwikkelaars
, waaronder Apple , begrijpen dat veel gebruikers nodig hebben om te werken , alsook spelen op de iPad , hebben zo een aantal mensen apps waarmee je bewerken en zelfs MS Office - compatibele documenten ontwikkeld . De top apps die direct werken binnen de Office-formaten , inclusief . Doc , . Docx , . Xls , . Xlsx , . Ppt en . Pptx zijn Quickoffice HD en Documents to Go Premium . De voormalige app biedt tabbed Excel-spreadsheets , een lezer - vriendelijke document lay-out en fundamentele opmaakfuncties voor Excel en Word . Het laatste programma biedt iets minder visuele aantrekkingskracht , maar voegt functies, zoals multi - level sorteren in Excel , woord telt in Word -documenten en PowerPoint-dia bewerken .
Apple Apps < br >

Apple's Pages , Numbers en Keynote voor iPad functie schaal- back versies van het bedrijf iWork -programma's . Pagina's kunt openen en opslaan MS Office . Doc -bestanden , terwijl Numeri doet hetzelfde voor . Xls -bestanden en Keynote voor . Ppt -bestanden . Elk van deze apps zullen uw Office- documenten om te zetten naar zijn eigen formaat en exporteren een kopie in Office -formaat wanneer u wilt uw document terug te sturen . U kunt vinden dat je nodig hebt om een nieuwe manier van werken met uw documenten als je niet hebt gebruikt iWork met Microsoft documenten eerder leren .
Beperkingen

de iPad verkleinde terug verwerking betekent dat geen van de beschikbare apps hebben de volledige functies van Office voor Mac . Werken met uw documenten op de iPad kan opmaak te verwijderen of te wijzigen op een aantal documenten , en belangrijke functies, zoals de " Track changes " editing voor Word documenten en sjablonen voor Word , Excel en PowerPoint zijn niet beschikbaar . App-ontwikkelaars te verbeteren regelmatig de software , echter, dus als het werken aan Office-documenten op uw iPad voor u belangrijk is , controleer dan de App Store regelmatig voor updates , verbeteringen en nieuwe apps .
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Beam films op de TV van…
·Hoe te besparen op de iDisk Va…
·U kunt streamen van video op d…
·Hoe maak je verbinding een iPa…
·Hoe maak je een SIM-kaart in e…
·Hoe Hook Up -mail op de iPad 
·Hoe maak je een App Overdracht…
·Hoe iPhone apps draaien op een…
·Hoe Look Up iPad Apps 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een programma Kopiëren naar…
·PCNow maakt geen verbinding met de serve…
·Kunt U Sluit een oude monitor aansluiten…
·CPU Processor Geschiedenis 
·Hoe kan ik een dvd die bevriest de compu…
·Hoe te Refill Lexmark 18L0042 inktcartri…
·How to Set Up een P2015 Printer 
·Hoe de instellingen op een Acer 3690 Her…
·Hoe een PDF te zetten in een iPad Book 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com