Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe om foto's te downloaden naar de Asus Eee 900
Er zijn vele manieren om foto's te downloaden naar een Asus Eee PC 900 harde schijf . De Asus Eee 900 draait het besturingssysteem Windows XP . Deze versie van Windows Verkenner heeft een AutoPlay -venster die opties om het downloaden van bestanden eenvoudiger te maken omvat . De computer zal afbeeldingen opslaan in elk formaat uit een verscheidenheid van bronnen, waaronder een flash drive , het internet , een geheugenkaart en digitale camera . Echter , kan het systeem niet beelden te downloaden vanaf een schijf omdat er geen optische drive meegeleverd . Instructies
1

Download foto's van het web. Klik op de download link voor de foto online en volg de download instructies om het bestand naar de Asus Eee 900 besparen . Of , klik met de rechtermuisknop op het beeldbestand . Selecteer " Afbeelding opslaan als " in het menu drop-down . In het browservenster selecteer een opslaglocatie . Voer een bestandsnaam in het bijbehorende veld . Selecteer het bestandstype om de afbeelding op te slaan als (bijvoorbeeld , jpg of gif ) in het bijbehorende veld . Kopen van 2

Download foto's van een flash drive . Plaats de ingebouwde USB- connector op de flash drive in de USB- poort aan de rechterkant van de Asus Eee 900 . Kies " Map openen en bestanden weergeven " in het venster Automatisch afspelen . Blader door de map station flitser voor een foto die u wilt , klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies downloaden 'Kopiëren'. Ga naar de locatie op de Asus waar u de afbeelding wilt opslaan , klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de opslaglocatie en selecteer ' Plakken'.
3

Download foto's vanaf een camera . Steek de camera aan de Asus Eee 900 met de USB-kabel , de stekker in een van de USB poorten aan de rechterkant van de computer . Selecteer " Kopieer foto's naar een map op mijn computer met behulp van Microsoft- wizard Scanner en camera " in het venster Automatisch afspelen . Klik op " OK . " Controleer alle beelden die u wilt downloaden in het venster Wizard . Klik op " Next . " Voer een naam voor de foto -groep en een opslaglocatie. Klik op " Next " en " Finish ".
4

Download foto's van een SD /MMC ( SDHC ) geheugenkaart . Plaats de geheugenkaart in de geheugenkaartsleuf aan de rechterzijde van de ASUS . Klik op het bureaublad menu Start en selecteer de map " My Computer " . Klik op het station dat de geplaatste geheugenkaarten vertegenwoordigt . Klik met de rechtermuisknop op een willekeurige afbeelding bestand op de geheugenkaart en selecteer 'Kopiëren'. Klik met de rechtermuisknop op de opslaglocatie op de computer en selecteer ' Plakken'.

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe uit elkaar te halen een Co…
·Vergelijk 6077 Vs . 6157 HP de…
·Hoe de Bezell eMachine W3400 S…
·Dingen om te installeren om je…
·Hoe te openen een zaak van een…
·Mijn computer Headphone Jack H…
·Hoe te installeren Dual Proces…
·Over Intel Hyper - Threading T…
·Specificaties voor een HP Pavi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·AM2 Vs . AM2 + Compatibiliteit 
·Hoe te formatteren Hitachi LifeStudio 
·Hoe kan ik Flash Mijn BIOS Fujitsu Sieme…
·Hoe te Klembord gebruiken op de iPad 
·Hoe te verbinden de Direct3D Device 
·Hoe maak je een Sticky Computermuis Key …
·Soorten Computer Moeder Boards 
·GeForce 7300LE Specificaties 
·Hoe te Ink Cartridge Clean Nozzles 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com