Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Een lijst van wat de iPad doet
Ongetwijfeld , moet je de menselijke touch aan veel dingen , zoals het koken van een maaltijd en daarna de afwas te bereiken . Voor vrijwel al het andere , is er iPad . Welke iPad niet kan doen voor je fysiek , het kan verbeteren met een app of een deskundig advies van het web . IPad combineert de kracht van een computer met de mobiliteit van een smartphone om gemakkelijk dienen als een personal organizer , hulpmiddel voor de productiviteit , communicatie- apparaat en entertainment center op de weg . Verbinding met het internet

Om het internet aan u te leveren , samen met al haar goodies , iPad hang naar een Wi - Fi- netwerk dat u hebt ingesteld thuis of op openbare Wi - Fi-hotspots die meestal gratis zijn en goedkoop te gebruiken . Een iPad Wi - Fi + 3G- model kan ook gebruik maken van 3G- mobiele netwerken op het web te bereiken wanneer WiFi niet beschikbaar is . U kunt 3G- dienst te kopen als dat nodig is , op een maandelijkse , no - contract basis.
Speelt Video en Muziek

Met iPad , kunt u streamen van uw favoriete tracks , albums , kunstenaars en genres uit je muziekbibliotheek of internetradio . U kunt ook genieten van video's , high - definition films , tv- programma's en podcasts op zijn hoge - resolutie display . Als je luistert of kijkt, iPad laat u snel schakelen standpunten en keuzes , en terugspoelen , pauzeren, afspelen en vooruitspoelen met gemak .
Levert Boeken

IPad opent de deur naar miljoenen gratis boeken in het publieke domein , maar ook betaalde boeken van grote boek retailers en gespecialiseerde uitgevers . De meeste e - reader apps kun je bladeren door pagina's , springen hoofdstukken , check woord definities en pas lezen lettertypen en kleur . Met iPad , kunt u zelfs mood muziek afspelen op de achtergrond terwijl je jezelf onder te dompelen in een boek .
Organiseert

Met behulp van de Contactpersonen, Agenda en Notities apps , iPad laat beheert u uw contacten , afspraken , notities en herinneringen . Te blijven optimaal georganiseerd , kunt u ook synchroniseren van de iPad met uw computer of laptop , zodat ze veranderen op een apparaat updates ze op de andere apparaten ook .
Communiceert

IPad Mail app kunt u het opzetten van nieuwe en bestaande accounts van Google Gmail , Yahoo! Mail , AOL en andere e-mailproviders . Vervolgens kunt u ontvangen en beantwoorden al uw e-mails op de gaan . Third - party apps , zoals Skype en Textfree , kunt u te maken en ontvangen van telefoongesprekken en SMS -berichten via het internet , vaak zonder kosten . IPad 2 wordt geleverd met een FaceTime- app en twee nieuwe ingebouwde camera's voor het van dichtbij en persoonlijk videochats .
Navigeert

IPad
gebruikt haar Google -powered Maps app helpen uw weg vrijwel overal te vinden . U kunt scherpe en gedetailleerde kaarten gebruiken om aanwijzingen te krijgen , bladwijzer plaatsen , krijgt uitzicht op de straat , zoeken naar nabijgelegen bezienswaardigheden en uitzenden van uw verblijfplaats .
Winkels

IPad
is een portal tot een schat aan media, merchandise , software en diensten . De Safari- app geeft u toegang tot vrijwel elke favoriete retailer die zich op het web . App Store zet honderdduizenden apps binnen handbereik , van games tot productiviteit . ITunes Store biedt een enorme en steeds groeiende verzameling muziek , films , tv-programma's , audioboeken en podcasts .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad externe m…
·Hoe de SIM verandering in mijn…
·Hoe kan ik mijn iPad Hook aan …
·Verbinding maken met Mac OS X …
·Typen Apps voor de iPad 
·Ik kan niet inloggen in Mijn Y…
·Ik kan niet Apps Sync naar mij…
·IPad Capabilities & Beperkinge…
·Hoe kan ik een IMP eBook conve…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe je handmatig uitwerpen LiteOn 
·Verschil tussen Mac -en pc- toetsenborde…
·Hoe kan ik een HP Office Jet-printer te …
·Hoe het toetsenbord te wijzigen op een S…
·Hoe uw eigen Storage Pods Build 
·Hoe maak je een Gaming computer te kopen…
·Hoe kan ik een Dell 5100 harde schijf up…
·USB -stick Vs . Hard Drive Storage 
·Hoe te Overclock een Intel Pentium 4 2.0…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com