Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe maak je een Gaming computer te kopen
Met een overvloed aan video- games op de markt, zijn veel pc- gebruikers die op zoek om te upgraden en in deze snelle , hands - on vorm van entertainment tikken . Een ideale gaming computer heeft andere systeem specs dan een standaard , kantoor -computer . Een gamer die niet weet wat te zoeken in een nieuw systeem zal helaas teleurgesteld toen vertrokken met een computer geschikt is voor casual gebruik toch zeer ongeschikt voor gaming . Verkopers kunnen nuttig zijn , maar vergeet niet dat veel winkels betalen op basis van commissie , zodat een deel van de dure functies die ze proberen te verkopen misschien niet nodig . Gewapend met de juiste informatie , kunt u een goede gaming computer te kopen voor een relatief lage prijs . Instructies
1

Koop een goede videokaart . Dit is het belangrijkste onderdeel van een gaming PC . Als je gaat om te beknibbelen , elders snijd ze . De videokaart is essentieel voor het waarborgen van een kwaliteit gaming ervaring . Zorg ervoor dat uw kaart ondersteunt 3D- gaming en dat het een hoge geheugencapaciteit . De meeste videokaart geheugen tik uit op ongeveer 4GB --- dit zal werken voor de meeste video-games , maar de systeemvereisten op de video game- verpakking te raadplegen om te kijken of een van uw favoriete spellen vergt iets hoger . Kopen van 2

Koop een computer met de volgende kenmerken : Goede interne harde schijf . Zorg ervoor dat uw computer wordt geleverd met veel bergruimte , of overwegen te betalen een extra vergoeding voor de interne opslag upgrades . De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt is afhankelijk van het aantal spellen dat u van plan bent over het installeren . Raadplegen videogame verpakking om te zien hoeveel vrije schijfruimte is vereist voor specifieke spellen --- zorg ervoor dat je altijd minstens 50 % van de harde schijf vrijgemaakt om optimale prestaties te garanderen . Interne harde schijven werken het beste omdat een externe zal worden beperkt door de snelheid van de USB-kabel gebruikt om connect.A goede processor . De meeste dual core processors zal werken voor gaming , maar voor echt geweldige prestaties upgrade naar een quad core processor.Several USB -poorten . USB -poorten zorgen voor een gemakkelijke uitbreiding en aanpassing : hoe meer havens , hoe beter . Of je de installatie benodigde bestanden via flash drives , het bevestigen van een game controller of aansluiten van een webcam , een aantal USB -poorten zijn een must . USB-hubs kunnen later worden aangeschaft voor verdere uitbreiding , maar hubs moeten met mate worden gebruikt, omdat ze de overdracht snelheden van aangesloten USB devices.Several reserve PCI sloten te verlagen . Dit zal niet altijd worden vermeld op het systeem specs , dus vraag een verkoper om u te helpen het aantal slots te bepalen . PCI slots worden gebruikt voor toekomstige uitbreiding van een spelsysteem , en in wezen lege plekken op een computer die later kan worden gevuld met nieuwe hardware . Deze sleuven zal van pas komen voor het eenvoudig upgraden als video game- technologie verder te bevorderen en vereist nieuwere functies .
3

Koop een gaming toetsenbord . Een goede gaming toetsenbord heeft extra , aanpasbare toetsen samen met een voorgevormde de hand rust in de buurt van de pijltjestoetsen voor eenvoudig gebruik .
4

Koop een breedbeeldmonitor . Hoewel er zijn tal van spellen gebruik van traditionele beeldschermen , worden breedbeeldschermen steeds populairder . Een breedbeeld -monitor is een veilige gok voor het waarborgen van al uw spellen wel goed weergegeven .

Previous: Next:
  PC Computers
·Specifieke kenmerken van de So…
·Is het beter om Turn Off My PC…
·Hoe maak je een PC Registry Zo…
·Processor Eisen voor Vista 
·Hoe kan ik een printer toevoeg…
·Vooruitgang in de capaciteit v…
·Hoe te Reformat & Installeer e…
·Hoe kan ik 12V Neon Lights in …
·Hoe maak je verbinding een 2,4…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Toshiba Tecra terugzetten…
·Hoe kan ik drivers voor een nieuwe print…
·Hoe maak je een microfoon gebruiken op e…
·Hoe kan ik mijn MFC - 8660 Prevent Van K…
·Hoe te verbinden Mijn HP Officejet D135 
·Hoe om te upgraden naar USB 2.0 
·Hoe een oververhitte batterij vervangen …
·Hoe de Toshiba Wireless Switch Override 
·Hoe om te controleren een Sony Memory St…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com