Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Specifieke kenmerken van de Sony Vaio PCG - FRV25
Sony , een Japanse multinational consumentenelektronica onderneming , vrijgegeven van de VAIO PCG - FRV25 notebook in 2003 . Het was een van de vermeldingen in het bedrijf VAIO FRV - serie van laptops die gericht zijn op entertainment gerichte klanten . Sony niet meer produceert de PCG - FRV25 . Besturingssysteem , Processor en Random - Access Memory

Elke Sony VAIO PCG - FRV25 omvat het Microsoft Windows XP Home Edition besturingssysteem . De processor is een Intel Pentium 4 -chip , met een verwerkingssnelheid van 2,66 gigahertz ( GHz ) en een voorste bus snelheid van 533 megahertz ( MHz ) . De computer beschikt over 512 megabyte ( MB ) van random-access memory ( RAM ) op basis van de dubbele - data - rate synchronous dynamic random access memory interface ( DDR2 SDRAM ) . Gebruikers , echter , kan de RAM uit te breiden tot 1 gigabyte ( GB ) .
Data Storage

De VAIO PCG - FRV25 heeft een 40 GB harde schijf voor het opslaan van de gegevens van de computer . De optische drive is een cd-rw/dvd combo die kan afspelen en opnemen cd's en dvd's . Snelheden van de combo drive 's bestaan ​​uit 10x en 24x voor het opnemen op CD - RW's en CD - R's , respectievelijk 24x voor het afspelen van cd - roms en 8x voor het afspelen van DVD - ROM's . De PCG - FRV25 heeft ook een 1,44 - MB 3,5 - inch floppy drive en een Memory Stick kaartslot .
Audio /Video en Connectiviteit

De VAIO PCG - FRV25 heeft een Windows- audio driver met 3 - D surround sound mogelijkheden . Afbeeldingen en video worden ondersteund door de ATI RADEON IGP 345M kaart, die 64 MB RAM-geheugen van de computer deelt . De resolutie is tot 1024 x 768 pixels van de Extended Graphics Array ( XGA ) standaard .

Voor netwerken , de PCG - FRV25 heeft een V.90 - 56 kilobits per seconde modem en 10BASE - T/100BASE-TX Ethernet , met de ondersteunende RJ - 11 en RJ - 45-stekker. Andere interfaces van de computer zijn twee PC Card -slots , parallel en i.LINK IEEE 1394 -aansluitingen , drie USB 2.0 poorten , VGA -uitgang en A /V-uitgangen en hoofdtelefoon en microfoon aansluitingen .
Fysieke eigenschappen

Elke Sony VAIO PCG - FRV25 heeft een 86 - key QWERTY-toetsenbord , ingebouwde luidsprekers en een 15 - inch LCD- TFT-scherm . De fysieke afmetingen zijn ongeveer 13 centimeter in de breedte , 10,8 cm in de diepte en een hoogte van 1,65-2,26 centimeter van voor naar achter . Met zijn standaard lithium-ion batterij , de laptop weegt 7,7 £

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe Set Up Internet Access op …
·USB naar Port Connector Parall…
·Hoe de zaak Van een Sony Vaio …
·Hoe uw eigen Desktop PC Build 
·Wat is een E - Computer & Waar…
·Hoe maak je een computer werks…
·Is het beter om Turn Off My PC…
·Hoe kan ik een stille PC Build…
·Hoe te Gooi een computer Tower…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe een muis pictogram op een Mac wijzig…
·Hoe je films kopiëren van een DVR naar …
·DVD- ROM Vs . DVD Reader 
·Mijn Gateway laptop zal niet langer Star…
·Het vervangen van een moederbord in een …
·Hoe maak je een Compaq Evo N600c Laptop …
·Hoe maak je een ThumbDrive kiezen 
·Hoe je toegang tot USB-opslagapparaten B…
·Hoe maak je een computer monitor te zett…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com