Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe kan ik een stille PC Build
Met de komst van grotere en drukkere actieve koeling oplossingen en de stijging van de populariteit van home theater -pc's , wordt het custom-built stille PC groeit in populariteit . Stille pc's maken gebruik van een combinatie van geluid dempend gevallen , sterke passieve koeling en een goede luchtkoeling van de componenten die anders nodig zou hebben luid , volumineuze fans om ze af te koelen . Hitteopbouw is de primaire zorg bij het bouwen van een stille pc , en vaak het lastigste gedeelte is balanceren geluidsniveau met warmte-afgifte . Wat je nodig hebt
geluid - dempende PC case
Moederbord
Voeding
RAM
CPU
Passief CPU heatsink /ventilator ( HSF ) op Stil of fluisterstille case fans
Passief gekoelde videokaart
Solid State Disk ( SSD ) of Hard Disk Drive ( HDD ) op water Blocks ( indien waterkoeling ) op Twitter Reservoir ( indien waterkoeling ) op plastic buizen ( indien waterkoeling ) op Pomp ( indien waterkoeling )
Toon Meer Aanwijzingen
het verzamelen van de onderdelen
1

Silent of fluisterstille versies van PC- onderdelen zijn niet zo gebruikelijk als hun tegenhangers luider en dragen een hogere prijs . Houden componenten die normaal zijn zeer heet gekoeld zonder het gebruik van een ventilator vereist een zeer speciale set van componenten . Het doen van onderzoek op enthousiasteling websites als SilentPCreview.com zal u helpen oordelen over de laatste trends en meest effectieve stille onderdelen . Kopen van 2

Bepaal of je gaat naar een waterkoeling setup te gebruiken . Waterkoeling biedt aanzienlijk betere koeling dan basic luchtkoeling , maar tegen hogere kosten en grotere risico's voor uw systeem . Mocht er iets misgaan met een waterkoeling oplossing , is de kans groot dat uw pc permanent worden beschadigd . Mocht u besluiten om een waterkoeling oplossing te gebruiken , de aanschaf van een zaak die heeft voorgeboorde gaten voor de bevestiging van een radiator en slangen bespaart u de moeite van het boren en tappen de gaten zelf .
3

bij het selecteren van uw componenten in gedachten houden dat het er minder fans een PC heeft , hoe dichter bij stil het zal zijn . Als je niet kan samen een geheel fan -less systeem gezet , met minder fans die groter is veel dichter aan stilte dan het hebben van meer , kleinere fans . Grotere fans duwen net zo veel of meer lucht dan kleinere fans , terwijl die op minder RPM , waardoor ze veel rustiger .
4

Hoewel uitgebracht in 2006 , Antec p180 en p180 Mini zijn twee van de beste geluid dempen gevallen ooit geproduceerd . Zij maken gebruik van speciale rubberen grommets aan oppervlakken die normaal zou rammelen en schudden in een behuizing te beveiligen . De p180 heeft ook gespecialiseerde " dual - beglazing " aluminium gevelbeplating om ruis aanzienlijk temperen .
5

Bij het selecteren van een CPU HSF , in gedachten houden dat groter is bijna altijd beter , vooral als u met behulp van een HSF dat geen ventilator heeft . Hoe meer oppervlakte die de CPU om de warmte op te distribueren , hoe efficiënter zal worden gekoeld . Zeis , OCZ en Xigamtek alle fabricage grote , hoge kwaliteit HSFs die kan worden gebruikt met of zonder ventilator .
6

selecteren van een ventilatorloze voeding ( PSU ) kan een moeilijke taak zijn . Als de PC zal worden gebruikt in een omgeving die consistent boven 80 graden , zou een voeding met actieve koeling oplossing gekozen . Hoewel niet helemaal stil , een PSU met een 120mm ventilator voor de koeling is zeer rustig en houdt uw voeding aanzienlijk koeler tijdens lange sessies .
7

een passief gekoelde videokaart kiezen is van groot belang , als grafische kaart heeft de mogelijkheid te stralen veel warmte in het geval van uw computer . In het algemeen , het kiezen van de grafische kaart met de beste koeling oplossing die past in uw budgettaire beperkingen is de beste weddenschap . Passief gekoelde grafische kaarten hebben de neiging om achter hun actief gekoelde broederen , als passieve koeltechnologie is niet zo effectief als actieve koeling . In 2009 , een passief gekoeld NVidia 9800GT of ATI HD 4850 zijn beide uitstekende keuzes .
8

Idealiter uw stille PC zal ten minste een verkocht state drive ( SSD ) bevatten . Een SSD is in wezen een groot stuk van flash-geheugen zonder bewegende delen , waardoor het volledig stil . In 2009 , echter , ze zijn geprijsd op bijna $ 5/gigabyte ! In vergelijking met traditionele harde schijven die zijn geprijsd op minder dan $ 1/gigabyte , kiezen tussen prijs en volledige stilte kan afhangen van uw budget .
Bouwen Uw Silent PC
9

Na de zijkant van de behuizing te verwijderen , line-up van de gaten in het moederbord met de messing afstandhouders binnenkant van de case . Als er geen afstand houden in het geval al , moet je ze zelf te installeren . Standoffs zijn opgenomen met het moederbord, bevestigingsmateriaal en met PC gevallen . Niet te strak de schroeven bij het vastschroeven van uw moederbord , aangezien u het risico het kraken van de printplaat ( PCB ) .
10

Bij de installatie van uw heatsink /ventilator ( HSF ) er zeker van zijn dat er een lucht stroomt over de heatsink zelf, of het nu van een ventilator gemonteerd op de HSF of uit een case fan bewegende lucht over de warmte vinnen . Zorg ervoor dat u de instructies die bij de HSF zeer nauw , als grotere HSFs kan fysieke stress op en zelfs uw moederbord te kraken als het onjuist geïnstalleerd volgen .
11

Installeer de PSU , let daarbij goed op de draden lopen rond de buitenste delen van de zaak . PSU draden en belemmeren de luchtstroom en belemmeren een goede koeling . Wanneer er weinig luchtstroom rond gaan beginnen , dit is van het grootste belang . Houd uw bedrading schoon .
12

Installeer de RAM in de betreffende gekleurde en matching DIMM-slots en zorg ervoor RAM- chips zijn in de baan van ten minste een van uw case fans .
13

Installeer uw grafische kaart , en zorg ervoor dat het te hebben van de lucht bewogen over haar passieve koeloplossing .
14

Installeer het besturingssysteem en zorgvuldig bewaken uw interne temperatuur met een programma als Lavalys ' everest . Als uw pc is te luid voor uw smaak , de snelheid van je fans in het systeem-BIOS of met een fysieke schakelaar op de ventilator .
Waterkoeling
15

Monteer je hele waterkoeling setup in een gesloten lus en laat deze gedurende ten minste vier uur te controleren op lekkages .
16

Als je besloten hebt om water -cool je systeem , zult u afzien van het installeren van de HSF , maar moet water blokken aan de CPU en de videokaart . Instructies die bij deze onderdelen zal u in hun individuele installaties .
17

Installeer de radiator op de juiste plaats . Dit zal afhangen van de vraag of uw zaak specifiek is ontworpen om waterkoeling oplossingen tegemoet . Voer de slang van de radiator , door de pomp en op het juiste water blokken . Raadpleeg uw handleiding voor individuele instructie .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te verbinden voeding van d…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Hoe de Power Jack vervangen op…
·Geschiedenis van Dell Computer…
·Hoe te openen een zaak Dell PC…
·Over Pentium microprocessors 
·Hoe maak je een Gaming compute…
·Hoe te Tuner Compatibiliteit I…
·Laptop Vs . Desktop voor PC Ga…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop kijken door de S -…
·Hoe maak je een Jumpy Cursor herstellen 
·Hoe je meerdere Macs verbinding naar One…
·Hoe partitie Externe harde schijven in S…
·Hoe kan ik een laptop thuis Bouwen 
·Hoe maak je een iMac herstellen na U Lee…
·Geschiedenis van Magnetic Tape & Magneti…
·Hoe maak je een Intrepid Touchpad uitsch…
·Hoe een HP OfficeJet J3680 Scanner Probl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com