Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe te Reformat & Installeer een HP pc
Terwijl de meeste problemen met de HP- computers kunnen worden opgelost door minder ingrijpende middelen , soms de beste manier van handelen is om opnieuw de computer en installeer het besturingssysteem en bestanden naar de fabrieksinstellingen . Enkele voorbeelden van wanneer deze actie zou worden gerechtvaardigd onder andere een ernstige virusinfectie en een beschadigd besturingssysteem. Computer eigenaren moeten ook opnieuw formatteren hun computers voordat ze verkopen of weg te geven , omdat dit geen persoonlijke gegevens op de PC zal vernietigen . Wat je nodig hebt
Restore CD
Besturingssysteem CD
Externe harde schijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek de herstel-cd en de cd met het besturingssysteem dat kwam met uw HP pc . Elk model heeft zijn eigen herstel-cd , zodat u degene die bij uw computer nodig . Als u een herstel-cd , contact op met HP op 1-800-652-6672 om een vervanging te bestellen . Kopen van 2

geen back-up van al uw persoonlijke bestanden op een externe harde schijf , USB-stick of online backup dienst . Het formatteren zal alle gegevens vernietigen op uw harde schijf .
3

Plaats de herstel-cd in uw cd-of dvd-station en zet de computer uit . Herstart de PC en laat de computer op te starten vanaf de cd . Als de PC niet opstart vanaf de herstel-cd , die uit te zetten , start het apparaat en kijk naar het scherm voor een bericht " Druk op een toets te starten vanaf cd " . Druk op een toets als je ziet dat bericht te dwingen het systeem op te starten vanaf de schijf .
4

Kies het besturingssysteem dat met uw computer en druk op kwam " Enter ". Sommige HP herstel cd's ondersteunen meer dan een besturingssysteem , dus zorg ervoor dat de juiste te kiezen .

Antwoord 5 " Yes " om de aanwijzingen waarschuwing dat de gegevens op uw harde schijf staat te worden vernietigd . Wacht terwijl de schijf wordt geformatteerd .
6

Plaats de cd met het besturingssysteem wanneer daarom wordt gevraagd . Voer de licentiesleutel wanneer hierom wordt gevraagd --- deze licentiesleutel wordt doorgaans op een klein label op de bovenkant van de behuizing van de computer .
7

Herstart de computer wanneer het herstelproces is voltooid . Sluit de computer met het internet en ga naar de Windowsupdate.com website om alle service packs en updates die zijn uitgebracht sinds de computer werd gebouwd downloaden .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe de verwijderde geschiedeni…
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·Hoe je ' Vorige Fan Failure ' …
·Onderdelen voor een computer t…
·Hoe het verhogen van de Voice …
·Hoe maak je een stopfout Pagin…
·Productieproces voor een Penti…
·Hoe de 64 - bit processor Dete…
·Core i7 Processor Vs . Core 2 …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een desktop computer formatt…
·Hoe te vervangen een Compact Disc Drive 
·Problemen Met Verlichte toetsenborden 
·Hoe Hook Up een printer fax en scanner o…
·Hoe u uw CPU & grafische kaart Run snell…
·Hoe maak je verbinding een flatscreen- t…
·Wat zijn de verschillende soorten PCI ka…
·Hoe maak je partities op een Flash Drive…
·Hoe je RAM installeren in een Dell Inspi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com