Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat zijn de verschillende soorten PCI kaarten ?
Peripheral Component Interconnect ( PCI ) kaarten kunnen worden gevonden in de meeste moderne computers . Ze worden gebruikt om de mogelijkheden van uw machine te verlengen , bijvoorbeeld doordat u een geluidskaart of extra USB-poorten toe te voegen . U kunt een PCI- kaart nodig voor veel verschillende redenen , zoals het afspelen van een video game , het aansluiten op een netwerk of zelfs luisteren naar uw favoriete album . Nieuwere alternatieven voor PCI-kaarten bestaan ​​, zoals de PCI - Express standaard . Beschrijving

PCI - compliant kaarten
gebruik van een interface ter grootte van een creditcard . Deze interface moet worden aangesloten op een PCI-slot op het moederbord in een loodrechte hoek . PCI-kaarten zijn ongeveer de grootte van een paperback boek , ze gebruiken de PCI-interface om informatie uit te wisselen met het moederbord . De meeste extensie kaarten verkocht voor pc's maken gebruik van een PCI -interface vanwege de relatief lage kosten en de adequate bandbreedte .
Grafische Kaarten

Oudere videokaarten
, ook wel bekend als " 3 - D kaarten , " soms nog steeds gebruik van een PCI-slot om te communiceren met het moederbord . Echter, aangezien grafische kaarten meestal nodig om veel informatie te sturen naar de hoofd-CPU , ingenieurs hebben snellere alternatieven voor de PCI- standaard ontwikkeld . Eerste , ingenieurs ontwikkelden de AGP- standaard , naast ze de PCI - Express geïntroduceerd . PCI - Express ( of PCI - E ) slots bieden veel grotere bandbreedte voor grafische kaarten en hebben daarom de industriestandaard geworden .
Andere soorten PCI-kaarten

Er zijn vele andere soorten extensie kaarten die een PCI-interface kunt gebruiken . De meest voorkomende zijn geluidskaarten , USB -kaarten en Ethernet-kaarten . Geluidskaarten kunt u in-of uitgang geluid van en naar uw computer , met behulp van een microfoon , hoofdtelefoon of luidsprekers . USB cards bieden computergebruikers extra USB-poorten . Ethernet-kaarten , ook wel bekend als netwerkkaarten , kunt u uw computer aansluiten op netwerken , zoals het internet .
Het kiezen van de juiste kaart

Het kiezen van de juiste kaart interface voor uw systeem kan enigszins lastig . Om te weten welke kaarten je in je PC kunt installeren , moet u eerst de handleiding van uw moederbord . Het aantal beschikbare poorten en hun interface type worden meestal vermeld in de specificaties van het moederbord . Dan moet u de interface die gebruikt wordt door de kaart die u wilt kopen controleren . Als het een PCI -kaart , zorg ervoor dat er nog voldoende beschikbare PCI-slots in je computer . Als de kaart gebruikt een andere interface , controleer dan of je moederbord ondersteunt dat specifieke type poort .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat zijn de lessen van de Micr…
·Hoe maak je een Intel Chipset …
·Wat is het verschil tussen Cor…
·Wat is RAM - Random Access Mem…
·Intel E139761 Pentium Pro Moed…
·Schoonmakers Safe voor CPU's 
·RAM -geheugen Installatie 
·Radeon X700 Vs . Geforce 6800 
·Hoe kan ik een update naar een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Lenovo T400 Eigenschappen 
·Waarom heeft een Asus BIOS-update misluk…
·Hoe kan ik Blu - Ray films te branden op…
·Hoe maak je een Refill Brother LC61 Star…
·Hoe te Core 2 Duo invoegen in een Dual -…
·Hoe maak je een vrouw Serial Port Adapte…
·Hoe af te nemen op de spatiebalk om een …
·Spore zal niet worden uitgevoerd met de …
·Hoe maak je een Flash BIOS Backup maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com