Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een Dell printer resetten vanwege problemen met een papier verwijderen
Het maakt niet uit wat voor soort printer dat u bezit, uiteindelijk zul je een papierstoring te ervaren . Terwijl de meeste van de tijd herstellen van een papierstoring is eenvoudig en ongecompliceerd , moet u extra stappen te nemen om een papierstoring bericht te wissen en te voorkomen dat nieuwe problemen . Als uw Dell-printer meldt een papierstoring , volg de juiste procedures om de storing te elimineren en de printer weer up and running . Wat je nodig hebt
Flitslicht
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de printer uit door op de " Power" -knop op de voorzijde van het apparaat . Verwijder het netsnoer uit de achterkant ook. Kopen van 2

Open de bovenkant en zijkanten van de printer en verwijder al het vastgelopen papier . Er kan papier zijn in verschillende plekken langs de papierbaan , dus kijk goed . Begin met het papier te trekken uit de lade en op zoek naar papier dat is vastgelopen bij de ingang van de papierbaan . Verder met het controleren van de bovenkant van de printer , en de zijkanten . Open een bijwerking laden op de printer en kijk voor het vastgelopen papier . Wees voorzichtig het papier niet scheurt bij het trekken het uit . Het verlaten van vastgelopen papier in de printer zal extra foutmeldingen activeren wanneer de printer is ingeschakeld . Controleer nog een laatste keer op vastgelopen papier in de printer . Het is handig om een ​​zaklamp schijnen in de printer en het zoeken naar eventuele bijkomende vastgelopen papier op die manier ook.
3

Verwijder de papierlade en waaier het papier uit met je vingers . Kijk voor alle gescheurde stukjes papier , of voor pagina's die aan elkaar steken . Paper neiging om vocht ophopen en dit vocht kan de bladzijden aan elkaar te kleven . Fanning het papier en het verwijderen van vastgelopen pagina's helpen ervoor te zorgen dat het papier in de printer recht en niet scheef .
4

Vervang het stopcontact en zet de printer weer aan . Stuur een testpagina naar de printer om ervoor te zorgen dat er geen meer jams . Om een testpagina af te drukken , houdt u de knop in gedurende 5 tot 10 seconden ingedrukt totdat de pagina begint te drukken . U kunt ook verzenden een testpagina van uw computer door te klikken op de knop " Start" , kiezen voor " Printers en faxapparaten " uit het menu , de rechtermuisknop te klikken op de printer , te kiezen voor " Eigenschappen" en te klikken op de " Testpagina afdrukken " knop .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een Lexmark 4270 pr…
·Hoe kan ik CISS resetten? 
·Hoe te Refill kopieermachine C…
·Hoe maak je een Epson C86 prin…
·Hoe te DCP - 135C Get to Print…
·Hoe te Enveloppen Continu Prin…
·Hoe je HP printer te installer…
·Refill Instructies voor een HP…
·Hoe maak je een Brother LC51 C…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een WLAN-kaart installeren i…
·Hoe maak je een Cisco router resetten Me…
·Problemen met de Promise Raid Controller…
·Hoe te herstellen Fout 5 in een Canon PI…
·De verschillen tussen de Intel Pentium e…
·Hoe maak je een draadloze HP Programmeer…
·Hoe maak je een Basic Laptop Bouwen 
·Hoe maak je Demonteer een dv8000 
·Een beschrijving van een Dell Dimension …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com