Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Video Bestandstypen voor de iPad
De Apple iPad is ontworpen als een Inetrnet uitgeruste multimedia platform , en is in staat om op te slaan , te downloaden en afspelen van diverse digitale audio -en video- bestandstypen . Inheemse videoformaat Apple's eisen zijn heel streng , dat enige gedownload van iTunes te zijn van een bepaald bestandstype video's . Andere opties zijn beschikbaar bij het uploaden van uw eigen video- bibliotheek , met de steun van applicaties van derden . MPEG - 4

Apple
voorstander van de MPEG - 4 -video standaard voor gebruik met de iPad , die brede methoden voor het comprimeren van audio en video omvat . Standaard definition ( SD ) video's , tv-shows en films gedownload van de online iTunes Store worden opgeslagen in het MPEG - 4 formaat , en gebruik de " . Mp4 " bestandsextensie . Voor iPad -compatibiliteit , SD MPEG - 4 video's hebben een vereiste resolutie van 640 x 480 pixels bij 30 - frames - per - seconde , met 48 kHz -audio tot 160 Kbps per kanaal . SD- video's opgenomen met de iPad worden opgeslagen met behulp van dit formaat .
H.264

Dankzij
om haar high - definition ( HD ) weergeven van de iPad kan afspelen HD-video's , die ook worden opgeslagen in MPEG - 4 compressie . Hoewel de extensie is typisch gelijk SD 's , is er een significant verschil tussen de SD en HD normen, ipad- compatibele HD 's worden gecodeerd met de geavanceerde H.264 codec . Dit maakt het mogelijk video's worden gecodeerd in 720p resolutie bij 30 - frames - per - seconde , met 48 kHz -audio tot 160 Kbps per kanaal . High - definition video's opgenomen met de iPad naar achteren gerichte camera worden opgeslagen met behulp van dit formaat .
Streaming dienst

De iPad is niet compatibel met online streaming diensten zoals YouTube en Vimeo vanwege de videocodering gebruikt . Dit probleem wordt opgelost door het gebruik van applicaties van derden , en inheemse YouTube-applicatie van de iPad . Gedownload via officiële aanvraag een streamingdienst Filmpjes worden verzonden met een alternatieve indeling --- meestal een combinatie van de MPEG - 4-normen --- die de iPad in staat is om weer te geven . Hierdoor kan de iPad om het afspelen van multimedia-inhoud van een groot aantal online video - sharing bronnen zonder compatibiliteitsproblemen .
Applicaties van derden

Hoewel de iPad is alleen compatibel met de MPEG - 4-normen native , een variëteit van het afspelen van multimedia applicaties beschikbaar die kunnen decoderen en weergeven van een breed scala van standaard digitale video- bestandstypen . Applicaties zoals BUZZ Player HD , OPlayer HD en AVPlayerHD kunt u opslaan en afspelen van populaire video formaten zoals AVI , WMV , MPG , XVID , DIVX , MKV en FLV . Ze ondersteunen zowel SD -en HD- video's , en beschikken over aanzienlijk minder beperkende audio en resolutie eisen dan die geëist door de specificaties van Apple .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe de iPad werken met een and…
·Hoe je berichten op Facebook M…
·Hoe je iPad Apps Creëren 
·Hoe kan ik muziek en Sound Aud…
·Hoe je je iPad Get naar onders…
·Hoe te verbinden uw iPad Wi - …
·Hoe kunt u uw Apple iPad Updat…
·Hoe maak je een MOV convertere…
·Hoe Hook Up een iPad naar uw c…
  Related Articles
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe de iPad Video Problemen Playlist 
iPad Video File Maten 
Hoe je foto's en video nemen van de iPad…
Hoe kan ik een video afspelen op een iPa…
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Hoe kan ik een video uploaden naar iPad 
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe Video Mirroring gebruiken op de iPad…
  Hardware Articles
·Hoe te A7 Enveloppen afdrukken 
·Bestand Defragmentatie werkt niet 
·Hoe een matrix printer configureren voor…
·Hoe te Make My Webcam Neem een ​​Flash 
·Toshiba Satellite L35 ATI Driver Problem…
·Hoe kan ik een Dell Bluetooth Wireless M…
·Hoe te Leopard Run op een Mac G4 
·Specs op de MSI KT4 Ultra 
·Hoe kan ik een laptop scherm weergeven o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com