Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe om te beslissen of een iPad kopen
De iPad , uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk op 28 mei 2010 , is een tablet-computer gebouwd door Apple . Het heeft geen scharnierende display en Geen aangesloten toetsenbord. In plaats daarvan , gebruikers het bezit van een flat-panel en het apparaat via een touch- gevoelige scherm te bedienen . Britse release prijzen voor de iPad start vanaf £ 429 voor het basismodel . Veel bestaande Mac-fans , maar ook degenen die nog nooit een Apple product eerder hebt gebruikt , zijn achter hun oren krabben , af of uit splash op dit nieuwe glimmende speeltje . De volgende stappen moet u helpen beslissen of de iPad is voor jou . Instructies
1

Bedenk hoe je de iPad zou kunnen gebruiken . Als je gewoon wilt surfen op het web , e-boeken lezen , spelletjes spelen en films kijken , de iPad is een goede optie . Als u nodig hebt om veel en intensief ontwerp of content creatie doen, dan vind je de iPad beperkt . Kopen van 2

Denk na over waar je de iPad zou kunnen gebruiken . Als je het wilt gebruiken op het werk of op een bureau als uw belangrijkste computer , het is niet ideaal . Echter , als je een draagbaar apparaat voor het woon-werkverkeer , waarbij tot coffeeshops en gebruik , terwijl op de bank wilt , de iPad werkt goed .
3

Controleer uw compatibiliteit. IPads ontbreekt een ingebouwde USB ( Universal Serial Bus ) poort . Je mag niet in staat zijn om een aantal van uw hardware in de machine , zoals printers , camera's en niet-Apple mp3-spelers .

Bezoek 4 de Apple website aansluiten op de verschillende modellen beschikbaar zijn te vergelijken . Basisuitvoeringen heb geen 3G-compatibiliteit en bieden minder opslagruimte .
5

Evalueer uw opslag verwachtingen . Het basismodel slaat slechts 16 gigabyte aan informatie - ongeveer 4000 liedjes of 10 films . De top - end versie heeft 64 gigabyte , genoeg om op te slaan ongeveer 16.000 songs . Echter , hoe hoger de opslag , hoe meer u betaalt .

Look 6 in je internetverbinding thuis . Als u niet beschikt over draadloos internet zult u niet in staat zijn om online met uw iPad te krijgen thuis , tenzij je betaalt voor een duurdere 3G-model .
7

Probeer een iPhone . Krijg een indruk van het touch - screen en de manier waarop applicaties werken op het apparaat . De iPad heeft veel overeenkomsten met de iPhone . Als je van de manier waarop iPhones werk , dan is de iPad wellicht iets voor jou .
8

Bepaal of u blij te wachten op de volgende generatie van de iPad uit te komen bent . De tweede generatie kan bieden meer vermogen of meer functies . Echter , je zou kunnen wachten meer dan een jaar voor de nieuwe versie .
9

Bekijk uw bankafschrift . Zorg ervoor dat u zich kan veroorloven de iPad , alsmede alle maandelijkse kosten die u zou krijgen als u zich aanmeldt voor een 3G-abonnement met een Britse mobiele bedrijf . Veel iPad " apps " kost ook geld om te downloaden en te gebruiken , hoewel sommige zijn gratis .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Scroll in Google Reader…
·Hoe Laat Cydia Beheer SHSH op …
·Die chips zijn ontworpen voor …
·Hoe te uploaden naar een iPad 
·Hoe je PDF's toe aan de iPad 
·Hoe je documenten importeren o…
·Hoe de iPad configureren met e…
·Hoe E-mail mappen verwijderen …
·Hoe je favorieten in de Nook A…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een PC-voeding verbinding 
·Hoe te Refill Color Ink 
·Wat is CDW 
·Onderdelen van Circuit Boards 
·Hoe Songs verwijderen van Mijn Micro SD …
·Toshiba P15 - S420 Specificaties 
·Hoe Hook Up een HP Omni 2100 Laptop 
·Hoe een muis Pad op een Acer Aspire hers…
·Hoe maak je een herstelpartitie Creëren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com