Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe Computer Memory Recycle
Recycle oude , out - of-use geheugen (RAM ) chips van uw desktop of laptop computer . Niet alleen zou je een beetje geld te verdienen in het proces , wordt u het beschermen van het milieu ook , zoals geheugenchips bevatten toxische niveaus van lood . Als je geheugenchips verkopen , doe dit dan zo snel mogelijk nadat je ze vervangen , omdat hun waarde neemt met de tijd . U kunt vele toepassingen voor oude herinnering vinden , want het is eenvoudig te installeren en relatief eenvoudig om computers compatibel met de herinnering dat je de meeste kans te hebben te vinden . Wat je nodig hebt
Computer Memory
Resources naar
knutselideeën
Recycle Show More Aanwijzingen
1

Recycle thuis door het upgraden van de computer van uw kind . Ze moeten altijd extra computergeheugen om programma's voor online games en grafische programma's te draaien . Ze zal zo blij zijn dat je hun computer een upgrade ze misschien wel je geeft knuffels en kusjes . Kopen van 2

Recycle in uw computer business om het milieu te helpen . Als je toevallig een computer service center zelf , kunt u computergeheugen recyclen via uw winkel door het herverpakken van het na het testen , en het tonen van het voor gereduceerde prijzen . U kunt het geheugen upgrades bieden aan uw klanten op een korting . Misschien wilt u een aantal oude herinnering bij de hand houden voor het testen en vervangen van beschadigde geheugen ( RAM ) in customer computersystemen . Dit zal uw klanten geld te besparen en ze kan heel goed terug voor meer zaken .
3

Bezoek computer verkoop en service -winkels in uw omgeving . Als ze geïnteresseerd zijn kunnen ze je oude chips te kopen of er kan het geheugen van de computer voor u verkopen . Als u besluit om het geheugen zelf te verkopen , kunnen ze testen en prijs van de chips voor u .
4

verkopen het geheugen online om wat geld te verdienen voor familie-activiteiten . Als u een account op een site die het mogelijk maakt de verkoop door particulieren , zoals eBay of Craigslist , kunt u uw PC of laptop geheugen te verkopen . Controleer eerst het geheugen om ervoor te zorgen uw product werkt voordat je het te koop aangeboden .
5

krijg je een fiscaal voordeel door het doneren van computergeheugen naar een school of non-profit organisatie . Neem contact op met uw plaatselijke school technologie coördinator om te zien of zij nodig kunnen hebben geheugen om computers van de school te verbeteren. Hier krijg je een ontvangstbewijs voor de waarde van het geheugen voor belastingen aan het eind van het jaar .
6

reclame op het prikbord aan het werk op uw PC of Laptop geheugen te verkopen . De meeste bedrijven hebben een werknemer prikbord . Controleer om te zien of u mag uw computergeheugen te koop plaatsen . Kun je uiteindelijk de verkoop van de herinnering en betaald krijgen om het te installeren voor de koper . Hij zou geven u het geheugen wordt verwijderd om plaats te maken voor het geheugen u installeert .
7

Zoek een bedrijf dat oude computer onderdelen recycleert . Sommigen zullen recycleren of handel in uw geheugen als u nieuwe geheugenkaart aanschaffen . Veel bedrijven recyclen van metalen uit oude computer onderdelen te richten op milieuaspecten .
8

Maak een gespreksonderwerp met oude geheugen en computer onderdelen . Als u de sluwe type dat u kunt een klok , beeldhouwwerk , sieraden of een middelpunt voor uw tafel te ontwerpen vanuit het oude geheugen . Versier de buitenkant van een bloeiende plant te 'helpen herinneren " om elk jaar bloeien . Maken " memory clips " te geven als cadeau voor iemand 's bureau om haar aantekeningen te houden .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe te Overclock een IBM Think…
·Specs voor een Gateway 2000 Te…
·HP 552W Specs 
·Hoe maak je een PC Maak een te…
·Hoe samen te stellen van de be…
·Specificaties voor de HP Pavil…
·Hoe u uw computer Light Turn v…
·Wat zijn de belangrijkste onde…
·iMac G4 1 - GHz Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·ATI Radeon 9650 Specs 
·Hoe te Bot wormen te verwijderen 
·Hoe vind ik de resolutie over een Toshib…
·Hoe je HP printers instellen op Standaar…
·De voordelen van de iPad 3G 
·Hoe een BIOS batterij vervangen op een n…
·De specificaties van de Gigabyte GA - FS…
·Hoe weet ik of moet je je muis Vervang 
·Cruzer Micro instructies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com