Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe kan ik een Toshiba Satellite Moederbord Vervang
Een moederbord wordt meestal vervangen voor een van twee redenen . U vervangt ofwel een moederbord , omdat het slecht is gegaan , of dat u een oudere moederbord met een nieuwe of aangepaste moederbord te vervangen . In beide gevallen moet u uw laptop volledig uit elkaar te halen om zelfs toegang tot uw moederbord te krijgen . Gelukkig kan de Toshiba Satellite laptop volledig worden gedemonteerd , zelfs als u niet beschikt over veel technische kennis . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Flathead schroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de laptop , trek de stekker uit kabel , de batterij te verwijderen en verwijder alle overige kabels en randapparatuur . kopen van 2

Sluit een antistatische polsband armband om schokken te voorkomen dat statische elektriciteit . Statische elektriciteit kan schade toebrengen aan de interne onderdelen van de computer .

Plaats 3 de laptop naar beneden en verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef bevestigd aan de harde schijf omslag . Verwijder de harde schijf deksel , zet het dan opzij . Verwijder de enkelvoudige Phillips - kop schroeven bevestigd aan de draadloze kaart /geheugen deksel . Verwijder het deksel en zet het opzij .

Schuif de vaste schijf uit het compartiment 4 . Dit zal de harde schijf van de computer los te koppelen . Stel de harde schijf opzij zeer zorgvuldig .

Push 5 op de uitstoter lipjes aan weerszijden van elke RAM- module . Schuif de RAM -modules uit hun compartimenten in een hoek van 45 graden . Haal ze uit de laptop en zet ze zorgvuldig opzij .
6

Koppel de antennekabel los van de draadloze kaart , en til de draadloze kaart uit de laptop . Verwijder de vier schroeven uit de modemkaart . Til de modemkaart iets uit de laptop , en koppel de modemkabel uit het moederbord . Stel de modemkaart opzij .
7

Verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef waarmee de DVD /optische drive . Schuif de DVD drive uit het frame van de laptop en opzij leggen .
8

Verwijder alle gemarkeerde schroeven van de onderkant behuizing van de laptop , en plaats vervolgens de laptop open . Open de laptop zo ver mogelijk naar binnen .
9

Gebruik een kleine platte schroevendraaier te wrikken van het toetsenbord bezel . Het toetsenbord bezel is een klein plastic strip zitten tussen het toetsenbord en het LCD-display . Verwijder het montagekader van de laptop en opzij leggen .
10

Verwijder de twee Phillips - kop schroeven waarmee het toetsenbord op zijn plaats . Til het toetsenbord en ontkoppel lint connector van het toetsenbord van het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop en opzij leggen zeer zorgvuldig . Sluit de laptop .

Plaats 11 de laptop verticaal, zodat het LCD- scherm scharnieren zijn gezicht omhoog . Verwijder de twee Phillips - schroeven uit de scharnieren .
12

Zet de laptop naar beneden en open de laptop zo ver mogelijk naar binnen . Verwijder de vier Phillips - kop schroeven die het LCD- scherm . Til op het LCD- scherm en koppel vervolgens de video -kabel van het moederbord . Verwijder het LCD- scherm van de laptop en opzij leggen zorgvuldig .
13

Koppel de DVD besturingskaart kabel , de touchpad kabels en luidsprekerkabels van het moederbord .
14

Maak de plastic klemmetjes aan de achterkant van de laptop behuizing bij de scharnieren , en verwijder vervolgens de bovenste behuizing van de basis van de laptop en opzij leggen .
15

Verwijder de twee Phillips - kop schroeven waarmee de CPU ventilator en koellichaam in de plaats . Koppel de ventilator los van het moederbord . Verwijder de ventilator en koellichaam van het moederbord en opzij leggen .
16

Verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef waarmee het moederbord aan de onderkant laptop behuizing . Koppel de USB -poort -aansluiting van het moederbord en verwijder de stekker uit zijn behuizing . Til het moederbord uit de bodem laptop behuizing en heel voorzichtig opzij leggen.

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe kan ik Problemen met een R…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·DIY Solder Gold PCB 
·Kenmerken van Koper 
·Hoe maak je loopsnelheid van e…
·Toegang krijgen tot een SD-kaa…
·GTS 450 Vs . GTX 465 
·Intel Core 2 Quad Q9650 proces…
·Geforce 3 TI 200 Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een harde schijf Veeg op een…
·HP Scanjet 5300C Specificaties 
·Hoe maak je Refill een Lexmark Z615 
·Hoe te SCSI en andere randapparatuur geb…
·Hoe te partitioneren en formatteren Util…
·Microsoft Bluetooth 5000 paarinstructies…
·Toegang krijgen tot een HP Pavilion hers…
·Hoe je alles op je computer wissen Met u…
·Broer Probleemoplossing draadloze printe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com