Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een harde schijf Veeg op een laptop computer
De meeste computergebruikers persoonlijke gegevens zoals foto's of bestanden op hun harde schijven slaan . Als u verkoopt uw computer of problemen ondervindt met de werking ervan , kunt u het schoonvegen van informatie of formatteren . Het is mogelijk om uw computer te formatteren zonder het inhuren van een professional . Dit proces doekjes uit de informatie die is opgeslagen op uw harde schijf , uw computer verlaten in de staat waarin het was toen u voor het eerst kocht . Instructies

Turn 1 op uw computer. Back-up van alle bestanden die u wilt bewaren , omdat het formatteren zal veeg uit de hele harde schijf . Sluit de computer aan op een externe harde schijf met kabels aangesloten op de USB-poorten . Selecteer alle bestanden en gegevens die u wilt bewaren door met de rechtermuisknop op te klikken en druk op de toets " Copy " . Voer de directory van de externe harde schijf en klik op ' Plakken'. Dit kan duren van enkele minuten tot een uur , afhankelijk van hoeveel gegevens u opslaat. Kopen van 2

Sla de gegevens op een lege schijf of flash drive als je niet een externe harde schijf te hebben. Plaats een nieuwe schijf in het cd-station en klik met de rechtermuisknop op de bestanden die u wilt opslaan . Volg de aanwijzingen op het scherm . Als u een flash -station, plaats de schijf in een USB -poort en klik met de rechtermuisknop op de bestanden die u nodig hebt om te kopiëren . Deze zijn meestal op te slaan in de map " Mijn documenten " . Volg de aanwijzingen op het scherm om de bestanden over te brengen . Als je een heleboel informatie , gebruik dan een flash drive omdat deze meer ruimte heeft dan een harde schijf .
3

Klik op het menu 'Start' en open ' Deze computer '. Klik met de rechtermuisknop op de schijf die u wilt opmaken. Een nieuw venster zal verschijnen en een van de opties zal worden " Format . " Klik op " Format" en volg de aanwijzingen op het scherm om de resterende schijven formatteren . Dit kan oplopen tot twee uur , afhankelijk van hoeveel informatie de computer te formatteren .
4

U kunt ook de computer met behulp van de opdrachtprompt in plaats van de bovenstaande stap te formatteren . Duw het menu 'Start' gelegen in de linker bovenhoek van het scherm . Klik op de " Run" knop in het menu " Start " en voer in " CMD . " Typ " Format " wanneer het nieuwe venster verschijnt , gevolgd door een spatie . Voer de schijf die u wilt wissen en volg het met een dubbele punt . Bijvoorbeeld , " Format : A : " . De computer vraagt ​​u wanneer het te rebooten .
5

Installeer de software indien nodig. Schuif de installatie-cd in het station en volg de aanwijzingen op het scherm .

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba T4600c Specs 
·Problemen met een HP Pavilion …
·MacBook Pro Specificaties 
·Hoe een HP Pavilion Test 
·Specificaties voor de Asus Eee…
·Hoe te controleren de ventilat…
·Toegang tot een Dell Laptop Ac…
·Hoe het toetsenbord te verwijd…
·Hoe te Verizon Aircard Beveili…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een gebruiken in Focus projec…
·Hoe kan ik mijn iPod Link naar andere ge…
·Hoe de iPad Video Problemen Playlist 
·Temperatuur Kenmerken van Solder Maskers…
·Hoe maak je een Power repareren Jack 
·Hoe een toegewezen partitie herstellen 
·Hoe de systeemkaart vervangen op een HP …
·Hoe je Winterboard verwijderen van een i…
·Hoe zet ik een 720P DVB - C naar AVI ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com