Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe de systeemkaart vervangen op een HP Pavilion dv6000
De HP Pavilion dv6000 notebook- computer op de markt in 2006 . Het wordt aangedreven door een Intel Core 2 Duo-processor en beschikt over een 15,4 - inch scherm . Hoewel de computer is niet meer in productie , kan je nog onderdelen voor de computer online , inclusief de vervanging moederborden . Als je merkt dat je nodig om een ​​beschadigd moederbord te vervangen , zal je een paar uur van de tijd en een aantal basis gereedschappen nodig . U vindt er ook een behoorlijke kennis van computer hardware nodig hebt om de taak met succes te voltooien . Wat je nodig hebt
Kleine kruiskopschroevendraaier
Kleine platte schroevendraaier
Tape
Labeling materiaal
Digitale camera ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
Demontage

1

Zet de computer uit , koppel de lichtnetadapter en de batterij te verwijderen. kopen van 2

Plaats de gesloten computer ondersteboven op een tafel . Verwijder de twee schroeven uit het deksel geheugen compartiment en verwijder het deksel . Verwijder de twee schroeven van de vaste schijf en verwijder het deksel . Pak het plastic lipje op de aandrijving en til deze uit de computer .
3

Verwijder het optische station schroef uit de onderkant van de zaak , gelegen langs de hartlijn van de rit ongeveer 5 centimeter van de rand . Steek een paperclip in de opening aan de drive bay om deze uit te werpen , en trek de schijf uit de computer .
4

Verwijder de drie schroeven van het batterijcompartiment . Draai de computer om en open het. Gebruik een platte schroevendraaier te wrikken van de achterkant van de schakelaar deksel en draai het naar voren dus het is ondersteboven op de bovenkant van het toetsenbord . Til de connector op de omslag waar de lintkabel hecht en ontkoppel het .
5

kabel Sluit de computer en draai deze om . Verwijder de vier schroeven die in een vierkant patroon net voor het batterijcompartiment . Draai de computer om en open het. Til de achterkant van het toetsenbord en schuif deze naar achteren om de lipjes aan de voorkant los . Klap het toetsenbord en til de lintkabelconnector om deze te ontgrendelen en trek de kabel .
6

Koppel de luidspreker montage draad van de linkerkant van de computer . Verwijder de twee schroeven waarmee de montage op zijn plaats houden en til de montage omhoog , uit de computer .
7

Sluit de computer en zet hem ondersteboven met de achterkant naar u toe. Koppel de antennekabel uit het geheugen compartiment . Verwijder de twee schroeven die het scherm hechten , aan weerszijden van de behuizing bodem , direct onder het scherm . Draai de computer om en open het. Koppel de microfoon , camera en beeldscherm kabels . Verwijder de twee schroeven van het scherm scharnieren en los het scherm .
8

Sluit de computer en zet hem ondersteboven . Verwijder de negen schroeven . Er zijn vier aan de voorkant , een op de harde schijf bay , twee langs de linkerkant en twee aan de rechterkant van het geheugen baai . Verwijder de drie kleine schroeven langs de optische bay opening en de drie langs de achterzijde van de behuizing . Draai de computer om en open deze naar u toe . Koppel de power-knop en LED- kabels van de linkerkant van de computer en de muismat kabel van het centrum van de computer . Verwijder de enkele schroef van de rechter - achterhoek . Verwijder de resterende twee schroeven , een in de buurt elke achterhoek . Wrik de bovenste steun bekleding langs de achterkant van de computer . Til de achterkant van de bovenklep en verwijder het.
9

Verwijder de twee schroeven van de geluidskaart in de buurt van de voorkant van de computer en schuif de plank naar de achterkant om de stekker . Verwijder de schroeven waarmee de USB /power connector te beveiligen . Koppel de twee kabels van het bord en verwijder deze .
10

Verwijder de twee moederbord schroeven uit de rechterzijde van het moederbord . Til de rechterkant van het bord ongeveer vier centimeter en schuif deze naar rechts om deze los en verwijder deze uit de computer .
Transfer Componenten
11

Verwijder het RAM geheugenmodules uit de oude raad van bestuur door het scheiden van de lipjes aan elke kant en schuiven van de modules uit de stopcontacten . Installeren op het nieuwe bestuur . Koppel de RTC-batterij zich aan de zijkant van de geheugenmodule en installeer deze in het nieuwe bestuur met een stukje dubbelzijdige tape .
12

Verwijder de draadloze kaart naast de batterij door het afsluiten van de twee schroeven en schuif deze uit de houder . Installeer het op het nieuwe bestuur .
13

Druk de ExpressCard bezel om deze uit de haven en trek het uit . Verwijder de vier schroeven uit de ExpressCard en schuif deze naar rechts om het te verwijderen . Bevestig deze aan de nieuwe raad .
14

Draai het oude moederbord ondersteboven en ontkoppel de kabel van de ventilator . Verwijder de vier schroeven van het koellichaam en verwijder deze en de ventilator van het bord . Verwijder de oude thermische pads van het koellichaam en bevestig de nieuwe degenen die met het nieuwe bestuur kwam . Installeer het koelelement met ventilator aan het nieuwe bestuur .
15

Gebruik een platte schroevendraaier om de borgschroef zet de processor een halve draai tegen de klok in en til de processor van het bord . Installeer het op het nieuwe bestuur .
Assembly

Slide 16 het nieuwe moederbord in de computer van rechts naar links en plaats de twee schroeven .
17

Bevestig de audio moederbord en plaats de twee schroeven . Sluit de USB /power connector kabels en vervang de module , deze vast met de twee schroeven .
18

Plaats de bovenklep en klik de achterste bekleding stuk op zijn plaats . Plaats de drie schroeven en sluit de power-knop en LED -kabels . Sluit de computer en draai deze om . Plaats de drie schroeven in de baai optische opening en de drie langs de achterzijde van de behuizing . Vervang de negen schroeven in de onderkant van de zaak .
19

Draai de computer om en positioneer het scherm . Plaats de twee schroeven in het scherm scharnieren en bevestig de microfoon , camera en beeldscherm kabels . Sluit de computer en draai deze om . Vervang de twee onderste scherm schroeven en sluit de antennekabel aan op de connector in het geheugen compartiment .
20

Draai de computer om en open het. Vervang de luidspreker montage en vervang de twee schroeven . Sluit de luidsprekerkabel . Plaats het toetsenbord en sluit de lintkabel . Schuif de lipjes aan de voorkant van het toetsenbord op zijn plaats en de zetel van het toetsenbord . Sluit de computer en draai deze om . Plaats de vier toetsenbord schroeven in de onderkant van de zaak .
21

Open de computer en plaats de achterste schakelaar deksel stuk . Sluit de lintkabel en klik de cover op zijn plaats . Draai de computer om en plaats de drie schroeven in het batterijcompartiment .
22

Plaats het optische station in de baai en vervang de schroef . Vervang de harde schijf en de cover . Plaats het deksel van het geheugen compartiment . Installeer de batterij en test het systeem .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je het geheugen op een com…
·JTAG Moederbord Soorten 
·Wat zijn Microchips gebruikt i…
·CD Disk Recovery 
·Hoe PC converteren naar DVR 
·Wat Is Bar Code 39 
·Hoe te berekenen Memory Transf…
·Hoe maak je een DOS-partitie v…
·Hoe te verbinden uw Satellite …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een backup van Phoenix BIOS 
·Hoe te iPads Synchroniseren met verschil…
·Wat is de normale temperatuur voor de HP…
·Hoe te kopiëren van een IDE- afbeelding…
·Hoe de snelheid van een quad-core Meet 
·Hoe afdrukken Terug naar Terug 
·Hoe te Letters maken met accenttekens 
·Thinkpad 760Xl Specs 
·Het wijzigen van de schermgrootte op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com