Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een Power repareren Jack
De stroom aansluiting is een belangrijk onderdeel van een goed functionerende laptop . De Absolute Raleigh website legt uit dat een gebroken of losse power jack zal belemmeren en de kraam van de prestaties van de laptop , omdat de machine zal niet in staat zijn om de macht te houden of op te slaan . Zonder stroom , zal de laptop batterij drain naar beneden totdat de laptop niet in staat is om te beginnen helemaal . Om de power jack te vervangen , moet de laptop worden gedemonteerd correct, zodat het moederbord en power aansluiting kan worden geraadpleegd om het defecte onderdeel te vervangen . Wat je nodig hebt
Laptop
Solder
Soldeerbout
Nieuwe power jack
Schroevendraaiers
elektrostatische ontlading band
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats een elektrostatische ontlading band om je pols en sluit het andere uiteinde van de band aan een metalen voorwerp . Het dragen van een band is belangrijk omdat het zal de laptop te beschermen tegen beschadiging door statische elektriciteit , terwijl de reparaties worden ingevuld . Kopen van 2

Zet de computer uit en de batterij van de laptop en het netsnoer te verwijderen . De Laptop Reparatie 101 website legt uit dat de eerste stappen voor het bereiken van het moederbord en power aansluiting betreffen voornamelijk het nemen van de laptop uit elkaar . Alle schroeven en stukken moeten worden weggenomen en vervolgens opzij te zetten op een ordelijke wijze, zodat opnieuw monteren van de laptop zal geen probleem zijn .

Schroef 3 en verwijder de covers voor de harde aandrijving en geheugen . Draai de DVD drive . De harde schijf en het geheugen moet worden verwijderd uit de laptop .
4

verder demonteren van de laptop door het verwijderen van alle van de schroeven aan de onderkant van de laptop zodat het toetsenbord kan worden genomen . Gebruik een schroevendraaier voorzichtig te verheffen en het scherm te verwijderen .
5

Zoek en verwijder het moederbord . Gebruik de soldeerbout op te warmen en te verwijderen van de oude soldeer dat de defecte power jack hecht aan het moederbord .
6

voorzichtig soldeer de nieuwe power aansluiting op het moederbord . Gebruik zo weinig soldeer mogelijk om de kans op beschadiging van het moederbord te verminderen .
7

Plaats het moederbord in de laptop . Monteer alle delen van de laptop die zijn uitgenomen . Schakel de laptop in en controleer de voeding om te verifiëren dat de nieuwe power aansluiting correct werkt .

Previous: Next:
  laptops
·Thinkpad 570E Specs 
·AMD Sempron Vs . Pentium M 
·Hoe de ventilator te vervangen…
·Hoe uw Dell Inspiron laptop he…
·Hoe je het moederbord vervange…
·Hoe om Laat uw laptop op een t…
·Wat voor soort adapter En /Of …
·Hoe kan ik Memory Toevoegen aa…
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een tonercartridge installer…
·Hoe kan ik een Toshiba A135 - S2356 bijw…
·PC Mouse Tricks 
·Hoe kan ik een Sony Micro Vault Repareer…
·10 dingen om te doen met Thumb Drives 
·Hoe maak je een harde schijf kiezen voor…
·Hoe te openen een Compaq V6000 Case 
·Hoe maak je een Cruzer Micro Problemen 
·Hoe kan ik geld verdienen met een laptop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com