Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Trucs om laptop batterij een langere levensduur
Laptop levensduur van de batterij is beperkt . Elke keer dat u uw laptop cd - rom-station of een accessoire dat extra vermogen nodig gebruiken , wordt de levensduur van de batterij verkort , vooral als de batterij van uw laptop is ouder . Zelfs een nieuwe batterij is gevoelig voor afwatering bij bepaalde accessoires worden gebruikt . Er zijn manieren om de levensduur van de batterij van uw laptop te verlengen en verder te werken aan projecten en taken . Hardware Devices

Schakel uit en trek externe hardware- apparaten, waaronder Universal Serial Bus ( USB ) -schijven , luidsprekers , apparaat -kaarten , Bluetooth-apparaten en andere hardware-apparaten die gebruik maken van de macht van de batterij van uw laptop . Heeft uw muziekspeler of ander apparaat niet opladen via de batterij van uw laptop .
CD - DVD-ROM drive

Refrain
van het gebruik van uw laptop cd - dvd- rom-station wanneer uw computer werkt op batterijen werkt . De aandrijving drains snel de batterij van uw laptop . Verwijder eventuele CD /DVD- schijven uit de drive om de schijven te houden van spinnen wanneer uw laptop komt uit een "Sleep " of " Slaapstand " staat .
Achtergrond Programma
< br >

een andere manier om de batterij van uw laptop te verlengen is om onnodige achtergrond programma's , met inbegrip van chat- clients , automatische update -programma's en andere software die u niet gebruikt uit te schakelen of alleen bij de eerste start -up van uw systeem . Enter " Opstarten " map van uw laptop of " Taakbeheer " en verwijderen of uitschakelen van de programma's die u niet wilt lopen .
"Power " Instellingen

Access
uw laptop instellingen "Power " en om te zetten in een profiel dat is ontworpen voor laptop computers . Een laptop kookstand componenten uit te schakelen na een bepaalde tijd of wanneer u de computer niet gebruikt en wordt gedimd scherm van uw laptop . Instellingen "Power " zijn toegankelijk via de Windows- computer " Configuratiescherm " of de Mac's "System Preferences . "
Defragmentatie en Schijfopruiming

Om de snelheid van uw harde schijf toegang tijd en verlengen batterij van uw laptop , defragmenteren en reinig de harde schijf van uw computer op een regelmatige basis . Een gefragmenteerde harde schijf of een met onnodige bestanden loopt langer en vereist meer batterijvermogen . Gebruik Windows ingebouwde defragmentatie -programma of een toepassing van derden , bij gebruik van een Mac .
Programma's en bestanden

Bij het werken op uw laptop als het gebruik maakt van de batterij , niet te openen en toegang te veel programma's en bestanden . Het hebben van meerdere programma's en bestanden die oorzaken harde schijf van uw laptop om continu draaien , wat leidt tot snellere batterijverbruik .
Charging

Gebruik de acculader die bij uw laptop kwam en niet een uit een andere computer --- met een verkeerde lader kan leiden tot de batterij niet goed opgeladen en exploderen . Laad de batterij van uw laptop voor 12 uur voordat u de computer op de accu .
Reiniging en onderhoud van

Reinig uw laptop ventilatieopeningen op een regelmatige basis om alle stof te verwijderen en puin dat ventilator van uw computer over te werken kan veroorzaken . Ook, verwijder de batterij van uw laptop en reinig de contacten met isopropylalcohol --- 99 procent --- en een wattenstaafje om de twee maanden om corrosie houden van de opbouw op de contacten . Laat de contacten drogen voordat u de batterij in uw laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Specs op een Dell Inspiron 810…
·Hoe de geheugenkaart vervangen…
·Welke functies heb ik nodig in…
·PC Vs . Mac-laptop Misvattinge…
·Hoe Hook Up hoofdtelefoon naar…
·Hoe kan ik Boot een Tecra vana…
·Hoe maak je verbinding een lap…
·Opties als U barst een laptop …
·Hoe maak je verbinding een Dis…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Intel Easton D815EEA Moederbordspecifica…
·Hoe doe ik Refill een HP IIIP tonercartr…
·Hoe je HP Laptop Accu Recycle 
·Verschil tussen een fotokopie & Ink Jet …
·Hoe te verbinden Twee laptops met een Cr…
·Hoe een HP Scanjet 4670 Problemen 
·USB Memory Size Opmaak Extra 
·Hoe u het webadres van een lijst in Wijz…
·Hoe te drogen een Flash Drive Gedropt Wa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com