Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
PC Vs . Mac-laptop Misvattingen
De PC vs Mac laptop discussie wordt vertroebeld door bepaalde misvattingen die ertoe leiden dat mensen onware mening te koesteren over de twee computerplatforms . Bijvoorbeeld , zijn Mac-laptops vaak gezien als zijnde duurder dan op Windows gebaseerde laptops simpelweg omdat veel winkels niet de voorraad van de duurste Windows laptops beschikbaar . Windows- en Mac-laptops hebben allebei sterke punten , en het elimineren van de misvattingen over de platformen zal u toelaten om een opgeleide aankoop te doen . Mac-laptops zijn duurder

Het is mogelijk om een nieuwe Windows - gebaseerde laptop te kopen onder $ 400, terwijl de minst dure Mac- laptop kost $ 999 , op het moment van publicatie . Daarom hebben veel mensen houden het geloof dat Mac- laptops zijn duurder dan op Windows gebaseerde laptops . Echter, Apple produceert geen low - end laptops met behulp van componenten, zoals de Intel Atom -processor voor netbooks . Een Windows - gebaseerde laptop met specificaties vergelijkbaar met die van een Mac- laptop heeft meestal een vergelijkbare prijs .
Mac-laptops zijn meer Veilige

Veel computergebruikers houd de overtuiging dat Macs zijn niet zo kwetsbaar voor virussen Windows - gebaseerde computers . In feite zijn alle besturingssystemen zijn kwetsbaar voor virussen , en Mac OS is niet inherent veiliger dan Windows . Echter , omdat de meeste computers draaien Windows , virus makers hebben het potentieel om te infecteren meer computers als ze gericht zijn op de Windows-besturingssysteem . Echter , kwaadaardige software wel bestaat voor Mac OS . In 2011 , een kwaadaardig programma genaamd Mac Defender begon infecteren Mac-computers wanneer de gebruiker bepaalde pop - up berichten geklikt tijdens het surfen op het web .
Macs Do Not Run Windows Software
< br >

Omdat Mac laptops omvatten niet het Windows-besturingssysteem , moet u mogelijk de misvatting dat u toegang tot vertrouwde software te verliezen als je een Mac koopt . In feite zijn veel van de meest populaire programma's zoals webbrowsers , grafische kunst software , zoals Adobe Photoshop , en de productiviteit op kantoor software , zoals Microsoft Office , zijn beschikbaar in zowel Windows -en Mac-versies . Als je een bepaald programma dat niet draaien op de Mac OS X-besturingssysteem hebt , kan je het draait op je Mac met behulp van virtualisatie- software , zoals VMware Fusion of Parallels , of het gebruik van een dual-boot configuratie met Boot Camp .

Mac-laptops zijn Proprietary

Alvorens te beginnen naar Intel-processors gebruiken in zijn computers in 2006 , Apple gebruikt een ander type processor serie genaamd " PowerPC . " PowerPC processoren zijn niet rechtstreeks compatibel met de Intel processors die Windows gebruiken , en een hardware- upgrade voor een Windows-computer niet per se zou werken in een Mac . Mac-en Windows - gebaseerde laptops gebruiken nu dezelfde hardware , en de gemeenschappelijke upgrades die je zou willen uitvoeren op een Mac laptop - zoals de harde schijf of RAM - kan worden uitgevoerd met behulp van dezelfde off - the- shelf onderdelen die u zou kopen voor een Windows- laptop . De enige uitzondering op deze regel is de MacBook Air , die een niet - standaard harde schijf en RAM die permanent is vastgesoldeerd aan het moederbord gebruikt .

Previous: Next:
  laptops
·Waar kan ik een Dell laptop vi…
·Wat is de hersenen in een lapt…
·ThinkPad R61i Specificaties 
·Hoe maak je een ATI 3670 Fan V…
·Waarom een laptop wordt Stuck …
·Hoe Juiste Neck Houding bereik…
·Hoe te openen de zaak op een D…
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Acer 3680 Specificaties 
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Hoe de overdracht van een pc naar een iP…
Hoe je PDF's Overdracht van een Mac naar…
Hoe te Sync mijn iPad met mijn PC 
  Hardware Articles
·De effecten van Bad RAM 
·Over Gateway Laptop Screen Replacement 
·Hoe je HDD Toevoegen aan uw laptop 
·Hoe een ontbrekende sleutel vervangen op…
·Hoe kan ik een HP 3150 printer Problemen…
·Hoe Hook Up een camera via USB -kabel om…
·Het plaatsen van een tweedehands harde s…
·Hoe Solder Microhardheid Test 
·How to Get Wi - Fi op een Macbook 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com