Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je verbinding een laptop PC op een televisie en stereo
" . On demand " Veel mensen tv kijken op hun computer , omdat ze kunnen video- inhoud te bekijken Dat is , met een internetverbinding , kunnen gebruikers bezoeken websites en televisieprogramma's waar en wanneer ze willen . Als je iemand bent die graag kijken naar video -inhoud op uw laptop computer , maar u niet wilt kijken naar de inhoud van zo'n klein scherm kunt u uw laptop aansluiten op uw TV en stereo-installatie . Wat je nodig hebt
Video -kabel ( HDMI of VGA naar composite kabel ) op 3,5 mm naar RCA -audiokabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel stero en TV .

Stekker 2 het ene uiteinde van de videokabel in uw laptop computer . Als u zowel een nieuwere laptop die is uitgerust met een HDMI-poort , samen met een high - definition televisie , gebruikt u de HDMI-kabel . Echter , een meer typische situatie gaat met behulp van een VGA naar composiet kabel . Als uw laptop niet over een HDMI-poort , sluit u de VGA-uiteinde van de VGA-naar- composite -kabel aan op VGA-poort van uw laptop .
3

Sluit het andere uiteinde van de videokabel in uw TV . Video- ingangen zijn te vinden op de voorkant , zijkant of achterkant van de TV . Kijk voor de naam van de input-poort naast de video -aansluiting u uw computer hebt aangesloten . Bijvoorbeeld , labelen veel tv's op de ingangen " Input 1 ", " Input 2 " en " Input 3 . " Vergeet niet de naam van het jack u uw computer hebt aangesloten .
4

Sluit uw laptop aan op uw stereo -receiver met behulp van de 3,5 mm naar RCA kabel . Steek de 3,5 mm uiteinde van de kabel aan op uw laptop hoofdtelefoonaansluiting . Steek het andere uiteinde van de kabel , die een rood en wit jack , in de audio-ingangen van uw stereo-ontvanger bevat . Kijk voor de naam van de ingangsbron naast de audio-aansluitingen die je hebt je computer aangesloten . Zo hebben veel stereo- receivers -ingangen met het label " Television ", "DVD ", " VCR " en " AUX ". Vergeet niet de naam van het jack u uw computer hebt aangesloten .

Turn 5 op uw TV . Wijzig de ingang , zodat het toont uw computer door op de "Input " of " Source " -knop op de afstandsbediening van uw televisie . Druk op de knop op de afstandsbediening ingedrukt totdat uw TV toont de ingangsbron die u hebt genoteerd in stap 3 . Bijvoorbeeld, als u uw computer hebt aangesloten op " Input 3 , ' gebruik uw afstandsbediening om de TV-ingang te wijzigen in " Input 3 . "

Turn 6 op uw stereo-installatie en wijzig de ingang audiobron aan de ingang dat uw computer is aangesloten op . Gebruik de afstandsbediening van uw stereo-installatie of druk op de knop "Bron" op de stereo-ontvanger . Druk op de naam van de audio- ingangsbron die u hebt genoteerd in stap 4 . Bijvoorbeeld, als u uw computer hebt aangesloten op de " AUX " ingang , druk op de " AUX "-knop op de controller of stereo-installatie .
7

Zorg ervoor dat uw laptop is de weergave van video op het TV . Open " Weergave -instellingen" op uw computer door te klikken op ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Vormgeving en persoonlijke instellingen , " " Persoonlijke instellingen " en " Weergave-instellingen . " Onder " Nieuw beeldscherm gevonden ", selecteer " Mirrored " scherm en klik op "OK . " Uw computer moet nu spiegelen scherm dezelfde inhoud op uw laptop scherm en uw TV-scherm .
8

Zet het volume op uw laptop te zorgen dat audio te maken wordt verzonden naar de stereo .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Skipping Curso…
·Hoe kan ik een Toshiba L350 He…
·Toshiba Satellite Power Plug :…
·Hoe je de tijdzone instellen o…
·5 redenen waarom laptops stopp…
·Hoe je de harde schijf wijzige…
·Hoe maak je een toetsenbord in…
·Wat gebruik je voor Laptop uit…
·Hoe maak je een VGA gebruiken …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Vergelijking winkel voor een comp…
·Hoe maak je een Bad Flash Drive 
·Hoe maak je een UPS Load Bereken 
·GeForce 5700 PCI Vs . GeForce 6200 AGP 
·Videokaart Upgrades voor mijn Compaq Pre…
·Hoe maak je een USB-verbinding omzetten …
·Hoe te SCX 6345 Reset 
·Wat zijn notebooks ? 
·Hoe kan ik een dvd- drive vervangen in e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com