Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een USB-verbinding omzetten naar SATA
De Serial ATA of SATA , aandrijftechniek standaard biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van de vorige standaarden . Het belangrijkste voordeel is de hogere overdrachtsnelheden - 6 Gb /s ( Gigabit per seconde ) voor SATA over de vorige 100 MB /s ( megabytes per seconde ) . Vooral , vind je SATA-schijven in een computer , maar er zijn situaties waarin je zou willen om het rijden buiten de computerbehuizing . Een van de meest universele alternatieven om deze taak is om een ​​USB gebruiken om SATA- kabel adapter of een USB externe harde schijf behuizing. Wat je nodig hebt
USB naar SATA converter
USB externe SATA-schijf geval
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Met behulp van een USB naar SATA converter
1

Onderzoek en de aankoop van het type omvormer u wilt gebruiken . Er zijn tal van USB naar SATA converter producten op de markt . Sommige producten omzetten slechts een type SATA-schijf ( er zijn 2,5 inch en 3,5 inch schijven ) , terwijl anderen te bekeren alle soorten SATA en PATA schijven. Bovendien, sommige producten gebruiken slechts een USB -aansluiting voor de stroomvoorziening voor de aandrijving , terwijl anderen gebruik maken van een tweede USB -aansluiting of een externe stopcontact om genoeg stroom te voorzien . Zorg dat de omvormer voldoet aan de specificaties van uw SATA-schijf voordat u koopt . Kopen van 2

Sluit de converter aan op de SATA-schijf . Voor de meeste converters , betekent dit dat de stekker van de omzetter in de achterkant van de SATA-schijf . Het past maar op een manier , dus je kunt niet plug hem in verkeerde .
3

Steek geen stroomaansluitingen voor de omzetter in de muur en sluit de USB -kabel ( s ) in de computer . Uw computer moet de schijf na een paar momenten te herkennen .
Gebruikmakend van een USB externe SATA Drive Case

Onderzoek 4 en het verkrijgen van de externe USB-schijf geval dat het voldoet aan de specificaties voor uw SATA-schijf . Externe USB-schijf gevallen zijn ideaal als u wilt een SATA-schijf meer permanent gebruik buiten uw computer . Zorg ervoor dat de externe behuizing ondersteunt uw SATA- schijf grootte .
5

Open de externe behuizing en installeer de SATA-schijf . Gebruik een schroevendraaier om de aandrijving te monteren in de behuizing . en sluit de SATA data-en stroomkabels met de aansluitingen voorzien .
6

Sluit de zaak en sluit de USB -kabel aan op de computer . Als uw USB externe drive case heeft een uitlaat stekker aan de macht , stekker leveren dat in een stopcontact voordat u de USB -kabel . Sommige stations trekt stroom van de USB- kabel , zodat uw schijf kan niet over een stopcontact . Zet de schakelaar op de externe behuizing als het er een . Uw computer moet de schijf binnen een paar momenten te herkennen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je Master Reset van e…
·Centrino 2 Processor Specs 
·Thuis Computers in de jaren '8…
·Hoe te verwijderen van de Vict…
·Waarom wordt mijn webcam op ee…
·Hoe te verhogen Computer Opsla…
·5 stappen om bestanden te hers…
·Hoe kan ik een dvd Tekst Lees …
·Hoe te Cache Shadowing op Wind…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Leitch HDX6801 Problemen 
·HP 5164A Ink Refill instructies 
·How to Get Inside een Optiplex 755 
·Wie de uitvinder van de Ipod ? 
·Hoe kan ik mijn BIOS bijwerken voor een …
·Hoe USB Problemen naar Serieel 
·EVGA 9800 GX2 SSC Specs 
·Wat is een moederbord - Style Mainboard …
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop LCD Scherm…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com