Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De voordelen die Magnetic Disk Storage heeft meer dan de Main Memory
Het overgrote deel van de desktop-en laptopcomputers bevatten zowel random access memory ( RAM ) en magnetische disk drives ( harde schijven ) . Elk van deze hardwarecomponenten beschikken over gegevens voor de gebruiker , maar zij hebben unieke eigenschappen . Voor een ding , de elektronische circuits van RAM werkgeheugen , terwijl duurder dan magnetische disk storage voor hun opslagcapaciteit , zijn in staat om gegevens zeer snel te manipuleren . Magnetische schijven zijn fysieke apparaten die winkel en ophalen van gegevens iets meer slowly.However , magnetische schijven hebben unieke voordelen : in tegenstelling tot het hoofdgeheugen , kunnen ze informatie opslaan , zelfs wanneer de computer is uitgeschakeld . Magnetische opslag disk heeft meestal meer capaciteit dan het hoofdgeheugen , en de gegevens op een magnetische harde schijven kan worden verplaatst van computer naar computer . Zich bewust zijn van deze verschillen een gebruiker kan helpen begrijpen hoe hardware werkt " onder de motorkap . " Permanente opslag

Magnetische opslagschijf
is permanent . Dit is waarschijnlijk het belangrijkste voordeel ten opzichte van random access memory , of RAM , gebruikt voor het hoofdgeheugen . RAM , gemaakt van elektronische chips die constant stroom nodig , wordt omschreven als vluchtig : wanneer de gebruiker draait de computer , de informatie in RAM verloren gaat , alsof het gewist uit

magnetische disk harde schijven
redden . informatie op fysieke media - een of meer roterende cirkelvormige platters - waar de informatie blijft totdat de gebruiker ervoor kiest om het te wijzigen of te verwijderen . Zelfs wanneer de computer wordt uitgeschakeld , blijven de gegevens op de harde schijf totdat de computer weer wordt ingeschakeld . De informatie opgeslagen op een harde schijf is beschikbaar voor jaren , mits het apparaat niet nalaten of beschadigd raken .
Grotere capaciteit

Magnetische harde schijven
hebben een lange weg afgelegd sinds de aanvang van personal computers . Harde schijven hield slechts een paar honderd megabytes of minder in de beginjaren . Nu een aantal harde schijf opslag- units houden terabytes aan data , een miljoen keer meer capaciteit dan een megabyte .

Memory
vandaag geïnstalleerd in computers kan tot meerdere gigabytes aan informatie , waarbij elke gigabyte die ruwweg duizend keer meer dan een megabyte , maar duizend keer minder dan een terabyte . Dit is veel minder dan de gegevenscapaciteit magnetische harde schijf in dezelfde geïnstalleerde machines .

Dit extra vermogen kan ook de magnetische schijf te worden als aanvullende "virtuele" geheugen als hoofdgeheugen vol raakt . Maar aangezien magnetische schijf opslag is niet zo snel bij het ​​opslaan en ophalen van informatie als elektronische RAM , de computer heeft de neiging te vertragen als er niet voldoende hoofdgeheugen is beschikbaar voor de taken bij de hand .
Information draagbaarheid

Hoewel interne harde schijven vergt enige inspanning om toegang te krijgen en te verwijderen , externe harde schijven bieden draagbaarheid . Aangezien magnetische schijf opslag behoudt van informatie ook zonder stroom , kan een gebruiker met een externe harde schijf de magnetische opslagschijf vervoeren , samen met hun gegevens , van computer naar computer . RAM verliest gegevens op het moment het wordt afgesneden van de stroomvoorziening , ook wanneer de computer is uitgeschakeld of de elektronische RAM-chips zijn van de computer verwijderd .

Zelfs intern geïnstalleerde harde schijven kunnen worden verplaatst van computer naar computer gelegenheid , maar dit vergt extra inspanning . Als een gebruiker besluit om een ​​nieuwe computer te bouwen , kan de harde schijf worden verplaatst naar de nieuwe computer , waar de gegevens die opgeslagen blijft op de harde schijf nog kan worden teruggehaald . Deze harde schijven kunnen ook worden gebruikt als een back- opslagapparaat .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te verbinden een laptop Sa…
·Hoe maak je Master Reset van e…
·Seagate 1 Terabyte externe Spe…
·Hoe kan ik een partitie ontgre…
·Hoe te verbinden Z-5500 luidsp…
·Hoe kan ik zoeken Firmwarevers…
·Externe harde schijf prestatie…
·Hoe maak je een controller ins…
·Hoe kan ik een Dell laptop har…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3820 Printer P…
·Hoe te Recell Clevo Batterijen 
·Hoe de spatiebalk verwijderen op een Gat…
·Definitie van Video Analysis 
·Hoe kan ik in een PCI USB-poort 
·Hoe te AMD Processor Snelheden Bereken 
·Hoe te openen een zaak PC Presario Compa…
·Hoe je meerdere apparaten gebruiken Met …
·Kan USB-poorten worden vervangen op HP l…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com