Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Kenmerken van Koper
Koper is een element dat ook is geclassificeerd als een metalen vanwege zijn chemische eigenschappen en heeft het atoomnummer 29 op het Periodiek Systeem der Elementen . Vanwege de specifieke chemische en fysische eigenschappen , koper heeft een aantal toepassingen in dergelijke uiteenlopende gebieden zoals de industrie en de landbouw . Uiterlijke kenmerken

Koper
verschijnt als een roodbruine metaal dat een zachte glans heeft . De taaiheid ( het vermogen om te worden getrokken in de draden of gehamerd in dunne lagen ) maakt het ideaal voor verschillende industriële doeleinden , met inbegrip van elektrische bedrading . Bovendien zijn de vervormbaarheid ( het vermogen om gemakkelijk te worden gevormd ) zodat het kan worden gebruikt op gebieden als sculptuur. Misschien nog belangrijker is dat de geleidbaarheid ( vermogen om warmte en elektriciteit geleiden ) het een ideale keuze voor verschillende elektrisch gebruik gemaakt , en wordt vaak gebruikt in de elektronica . Zijn smeltpunt is 1083 graden Celsius , met een kookpunt van 2595 graden Celsius . Blootstelling aan lucht veroorzaakt dofheid en bij blootstelling aan vochtige lucht zal een laag vormen met een groene carbonaatverbinding ( algemeen bekend als een patina ) . Een beroemd voorbeeld is het Vrijheidsbeeld .
Chemische Eigenschappen

Koper
kan worden aangevallen door een aantal soorten van zure , mineraalwater ( zoals zwavel ) en organische ( azijnzuur ) en kan ook worden opgelost in ammonia . Koper kan ook zouten vormen zoals kopersulfaat en kan met sterke oxidatiemiddelen zoals bromaten en jodaten , wat kan leiden tot ontploffing als niet zorgvuldig gecontroleerd reageren. Koper is ook bestand tegen roest .
Milieu-en gezondheidseffecten van Copper

Als koper productie blijft wereldwijd stijgen , meer van het wordt vrijgegeven in het milieu , eindigend in bodem en water . Door de chemische samenstelling hecht typisch deeltjes zoals organische stof en bodem , die de toxiciteit vermindert . Vanwege de uitgebreide aanwezigheid innemen we koper elke dag ( het is een belangrijk onderdeel van de menselijke gezondheid ) . Echter , kan langdurige blootstelling aan koper leiden tot oog en neus irritatie, braken , diarree en , indien lang genoeg blootgesteld , nieren , problemen en dood lever.
Common Compounds

Copper is ook de bron van een aantal verbindingen , die allemaal verschillende toepassingen . Koperacetaat , bijvoorbeeld , wordt gebruikt als fungicide , alsmede een brandstofadditief en een pigment voor keramiek . Kopersulfaat , anderzijds , wordt gebruikt om huiden , leer bruin en controlerende algengroei behouden . Andere veel voorkomende koperverbindingen omvatten koperoxide , koperhydroxide en kopercyanide .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je het geheugen in een HP …
·Hoe maak je een programma star…
·Hoe je het geheugen in een eMa…
·Wat is het verschil tussen een…
·Intel Quadcore processor Specs…
·Specificaties voor de Hewlett …
·Celeron M560 Specificaties 
·Compaq Com11901 Moederbordspec…
·Hoe je RAM installeren in de P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je foto's uit een MicroSD Zet e…
·Hoe te Kodak inktcartridges Fill 
·Hoe te schrijven en wissen van een Flash…
·Hoe Personal Bestanden verwijderen uit e…
·How to Set Up een Gigaware webcam met Ya…
·MikroTik winbox Tutorial 
·Deel Problemen in een Compaq Presario CQ…
·Wat is de Intel i5 
·Hoe een printer te installeren op een dr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com