Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe maak je een computer scanner te kopen
Je dacht het kopen van een scanner gemakkelijk zou zijn , maar wanneer u opent de computer randapparatuur gangpad , de keuzes waren onthutsend . Er zijn dure scanners , goedkope scanners , degenen die print en lees mediakaarten en weer anderen dat transparanten te accepteren . De functies zijn eindeloos . Instructies
1

Bepaal uw basisbehoeften . Alle scanners worden digitaal kopiëren van een foto of document , maar sommige presteren bepaalde taken beter . Maak een lijst van je top eisen . Als u het scannen van grote documenten , zal een sheet-fed scanner nodig . Aan de andere kant, als je alleen gaat om foto's te scannen , misschien een klein - feedblok volstaan ​​. Kopen van 2

Controleer de resolutie van de scanner om te bepalen of het voldoet aan uw criteria . Een professionele graficus zal wilt scannen op grote resoluties om te vergroten de foto digitaal voor restauratie . Toch zullen de meeste mensen tevreden zijn met een die scant op 300 dpi ( dots per inch ) . ( Zie Bronnen)
3

Shop online . Als je kunt wachten een paar dagen voor uw nieuwe scanner , probeer dan op zoek naar het online. De prijzen zijn vaak lager , vooral als het bedrijf biedt gratis verzending . Echter , voordat u bestelt , onderzoek aan de verkoper door het opzoeken van hun naam op Resellerrating.com en lees wat andere kopers zeggen over hen .
4

Koop een gebruikte scanner met zorg . Vraag de verkoper waarom ze zijn het wegwerken van het en vragen dat ze je laten zien hoe het werkt . Als dat niet mogelijk is , moet u de installatie van software cd die bij het krijgen . Als je dat doet kopen een gebruikte scanner zonder software , probeer dan het downloaden van de drivers online . ( Zie Bronnen)
5

Vergelijk uw wensen met uw budget . Het is niet nodig om te betalen voor functies die u nooit zal gebruiken . Als u al een printer en geen kopieermachine functies niet nodig heeft , zal een kleiner model nemen minder ruimte op uw bureau . Als u een draagbare documentscanner voor uw laptop nodig heeft , zult u niet wilt besteden extra voor een transparantie -reading module . Prijzen te verhogen met add -ons , dus koop alleen degene die je zult gebruiken .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe de Xenon Tube vervangen op…
·Hoe je barcodes lezen 
·Hoe maak je een Polaroid Pictu…
·Hoe kan ik scannen Meerdere ve…
·Fingerprint Reader Tutorial 
·Hoe te Meerdere documenten sca…
·Document Scanning Procedures 
·HP Scanjet 8250 Instructions 
·Hoe je foto's scannen op een M…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het moederbord op een Dell Inspir…
·Vergelijking van Logitech Webcam & Micro…
·Hoe te PCI USB 2.0 Card In Pentium III 
·Hoe maak je een G5 Logic Board Installee…
·Hoe System Restore een Macbook 
·Hoe kan ik mijn Mac G4 te maken in een G…
·Alternatieve voedingen voor een Apple Po…
·Hoe kan ik Service Pack 2 op een compute…
·Hoe kan ik een Dell Laptop E6500 verwijd…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com