Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat zijn Registers in een microprocessor ?
Microprocessors , de centrale verwerkingseenheden ( CPU's ) van een digitaal apparaat uit te voeren basis-en geavanceerde informatieverwerking taken. Ze nemen gegevens van softwareprogramma's in de vorm van binaire bits ( 0 en 1 ) en verwerken op bevel ontvangen . Ze genereren uitgang binaire stromen , die worden omgezet in data begrijpelijk voor eindgebruikers . Binnen deze microprocessors bestaat een component genaamd een informatie- register, dat tijdelijk opgeslagen data waarden vaak betreden tijdens de verwerking . Registers van essentieel belang in computergeheugen hiërarchie , worden gebruikt om alleen de gegevenswaarden , opdrachten binaire staten en andere instructies bepalen welke gegevens worden verwerkt en hoe slaan . Functies

gegevens
registreert voornamelijk functie als tijdelijke elektronisch geheugen locaties het meest frequent bereikbaar met de CPU van een computer . Deze toegankelijkheid is vanwege de ligging van de registers in de microprocessors . Hierdoor kan de CPU ze sneller dan random access memory ( RAM ) en andere elektronische modules opslagplaatsen zoals ROM ( Read Only Memory ) en flash-geheugen toegang . Een normale microprocessor bevat meerdere arrays van deze registers en elk wordt vervaardigd om slechts een kleine hoeveelheid binaire gegevens bevatten . Een functionerend register heeft een geheugencapaciteit van 8 , 16 , 32 of 64 bits , deze waarden zijn afhankelijk van de architectuur van de microprocessor
Operations

Registreert in een microprocessor . opereren als real - time data uitvoeren elektronisch geheugen eenheden . Dit betekent dat wanneer een gebruiker een opdracht geeft om een software-applicatie ( via een muisklik of het indrukken van een toets) , wordt het vertaald in een binaire statement en doorgestuurd naar de microprocessor . Deze verklaringen zijn op verzoek van de verwerker ontvangen door microprocessor registers , die hen houden voor enkele nanoseconden wanneer de processor is al bezig , en ze doorstuurt . Deze registers houden ook real -time verwerkt data bits als eerder verwerkte data bits worden verzonden , evenals het houden van de locaties en opdrachten in verband met de waarden van de input -of verwerkte gegevens .
Categorieën

Er zijn acht grote categorieën van gegevens registers geïntegreerd in CPU's . Deze omvatten programmatellers ( PC ) voor het opslaan van de adresbits van nog verwerkte gegevens instructie , instructie registers ( IR ) , voor het opslaan van binaire instructies terwijl ze worden verwerkt of gedecodeerd , accumulatoren ( AC ) voor het opslaan van de resultaten van wiskundige berekeningen van rekenkundige logische eenheid van de CPU , geheugen adresregisters ( MAR ) , voor het opslaan adresbepalingen databits in het geheugen van een computer, geheugenbuffer registers ( MBR ) voor het opslaan en tijdelijk vasthouden van inkomende databits maken alvorens ze naar de microprocessor , status of vlag registers ( FR ) , voor het bijhouden en bijwerken van de operationele toestanden van microprocessors ; voorwaardelijke registers ( CR ) , voor het houden van voorwaardelijke of logische waarden voor de verwerkte gegevens , en algemene registers doeleinden ( GPR ) , voor het tijdelijk opslaan algemene data bits of instructies .
Belang

Registreert delen niet alleen de belasting van de processor , maar ook het met instructies over hoe de gegevens moeten worden verwerkt . Bovendien zijn deze registers bieden zij veel hulp microprocessors in de taak van het bepalen waar de gegevens tijdens de verwerking , en in welke inrichting op te slaan in het geheugen of in een opslaginrichting toekomen . Ook het aantal registers geïntegreerd en die binnen een microprocessor helpen definiëren zijn operationele efficiëntie en data processing mogelijkheden .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Kan Grafische Kaarten Verbindi…
·Hoe maak je een moederbord te …
·Wat is VCC op een USB Header ?…
·Hoe Vergelijk MicroSD en Trans…
·Hoe om te controleren geheugen…
·Hoe meer RAM-geheugen installe…
·Installatie-instructies voor e…
·Hoe de RAM van een Dell Dimens…
·Definitie van een Card -adapte…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Wat is een Citrix Server ? 
·Verschil in 8GB RAM vs 4GB RAM met Windo…
·Hoe kan ik bestanden van mijn Flash Driv…
·Hoe te Ongeoorloofde Toners Disable 
·Hoe stel ik een IDE Raid & SATA op een 9…
·Hoe kan ik een Sony 16 GB Memory Stick P…
·Hoe maak je een VGA-kaart herstellen 
·Hoe te wachtwoord beveiligen Bestanden o…
·Toshiba R25 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com