Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Installatie-instructies voor een ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1600 grafische kaart Advanced Micro Devices ' beschikt over high -performance twee - en drie - dimensionale graphics voor gaming , multimedia en productiviteit software . Het maakt gebruik van snelle DDR ( double data rate ) videogeheugen om textuur prestaties in video games en 3D - modeling -toepassingen te verbeteren . De ingebouwde H.264 decoder verbetert de kwaliteit afspelen van high - definition video . De Radeon X1600 biedt DVI , S - Video en VGA-video -uitgangen voor gebruik met computerschermen , standaard - definition televisies en HDTV's . Het werkt met oudere moederborden uitgerust met een AGP ( Accelerated Graphics Port ) -interface . Wat je
kruiskopschroevendraaier
Anti - statische polsband ( optioneel ) nodig
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download de meest recente drivers van de website van AMD's ( zie bronnen ) . Selecteer " Desktop Graphics " van de "Type System " drop - down menu , " Radeon X-serie " van het "Product Family " drop - down menu , " Radeon X1xxx Series" van het "Product " drop - down menu en uw besturingssysteem systeem van de " Operating System " drop - down menu . Klik op " Laat de resultaten , " en download het stuurprogramma naar uw computer . Kopen van 2

Verwijder de stuurprogramma's voor de oude videokaart . Klik op de Windows "Start "-knop , rechts - klik op " Computer " en selecteer "Eigenschappen . " Klik op " Device Manager . " Klik op het symbool ">" naast " Beeldschermadapters . " Rechtermuisknop op de videokaart , en klik op " Installatie ongedaan maken . " Klik op "OK " wanneer Windows klaar is met het verwijderen van de driver -software . Klik op de knop Windows "Start " en klik op " Afsluiten " om de computer uit te schakelen .
3

Haal de stekker van uw computer tegen de muur , en koppel alle kabels los van de achterkant . Verwijder de schroeven waarmee het zijpaneel aan het systeem zaak . Verwijder het zijpaneel , en leg de computer op zijn zijkant .
4

Verwijder de schroef die de oude grafische kaart op zijn plaats . Verwijder voorzichtig de oude grafische kaart van het AGP-slot .
5

Plaats de ATI Radeon X1600 in het AGP slot . Stevig zitje in de sleuf en steek de schroef . Draai de schroef . Bevestig het zijpaneel van de computer zaak . Plaats en draai de schroeven waarmee het zijpaneel te bevestigen aan het systeem zaak . Sluit alle randapparatuur en accessoires aan op de computer . Sluit de computer aan de wand .

Turn 6 op de computer . Windows zal de nieuwe grafische kaart detecteren wanneer het boot . Dubbelklik op de driver -software die u eerder hebt gedownload naar het instellen van de grafische kaart . Het stuurprogramma installeren met de standaardinstellingen . Start de computer opnieuw wanneer u wordt gevraagd om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Specs van de MSI K8T Neo - V 
·Wat zijn de namen die aan virt…
·Hoe Hook Up hoofdtelefoon met …
·Hoeveel Computer Memory is nod…
·Hoe maak je temperatuur een mo…
·Soorten Central Processing Uni…
·Hoe maak je een RAM- Stick kaa…
·De RAM specificaties van een D…
·HP /Asus Falcon2 FM /NTSC TV T…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe Set Up Software te werken met een Wa…
·Hoe te installeren van een nieuwe harde …
·Hoe maak je een iPod Dock wijzigen naar …
·Wat is de Heap Area in RAM ? 
·Hoe te terugdraaien BIOS 
·Surfboard SB5120 Problemen 
·Hoe kan ik verlengen de levensduur van e…
·Hoe te Corrupt Mouse drivers te verwijde…
·Hoe je Canon MP190 inktniveaus Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com