Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een VGA-kaart herstellen
VGA , kort voor video graphics array , is een kabelverbinding gebruikt om video signalen van een computer systeem met een monitor . De VGA kabel wordt gevormd door een reeks pinnetjes die het videosignaal tussen de twee apparaten zendt . Op de computer , wordt het videosignaal gemaakt door een VGA-kaart ( ook wel bekend als een video grafische kaart ) . Indien echter de VGA-kaart niet reageert , wordt het ofwel doen om een ​​kabel probleem , het is niet goed aangesloten op het moederbord of de bestuurder ontbreekt vormen het register van het systeem . Wat je nodig hebt
Philips schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer de kabelaansluiting . Zorg dat de VGA- kabel goed is aangesloten op de VGA-poort op de monitor en op de computer . Als het niet , is de monitor niet van plan om het videosignaal ontvangt van het systeem .

Power 2 de computer uit, koppel alle kabels los , verwijder dan de Philips- schroeven uit de achterkant van het systeem . Dit ontgrendelt de computerbehuizing . Schuif de computer zaak te openen aan de binnenkant van de computer bloot . Kijk naar de achterkant van de computer . Er is een grote , platte printplaat , beter bekend als het moederbord . Aan de achterkant van het bord zijn horizontale kaartsleuven ( PCI -kaartsleuven ) . Deze kaartsleuven huis computer hardware , zoals de VGA-video- grafische kaart . Zoek de VGA-kaart (kijk op de buitenkant van de computer voor de VGA-poort ) en controleer de kaart om te controleren of deze volledig in de PCI- kaartsleuf . De kaart moet volledig worden geduwd kaartslot met de blokjes aan weerszijden van de sleuf naar beneden geduwd (de vergrendelt de kaart in plaats) . Zonder dat de kaart correct wordt geplaatst, wordt de computer niet naar de VGA- grafische kaart detecteren en het videosignaal wordt nooit .
3

Open de Internet- browser die u op uw computer en ga naar de website VGA-kaart fabrikant. Je moet de nieuwste driver voor de kaart te downloaden en te installeren op de computer . Zonder dat de bestuurder , de computer is nog steeds in staat om het videosignaal te produceren , maar je mag verkleuring ervaren in het videosignaal of niet alle van de monitor display ruimte wordt benut . Kies de "Support " -optie op de website , kies dan " Drivers en downloads" ( er rekening mee dat de exacte formulering enigszins kan verschillen , afhankelijk van de website die u gebruikt ) . Selecteer het merk en model van uw VGA-kaart , klik vervolgens op het besturingssysteem dat u hebt op de computer . Selecteer het stuurprogramma te downloaden en de informatie downloads naar de computer . Dubbelklik op het gedownloade driver om de installatiewizard op het scherm te laden . Volg de aanwijzingen van de installatiewizard om de informatie op de computer volledig geïnstalleerd , dan start het systeem opnieuw .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te identificeren Wat voor …
·Hoe maak je een moederbord ver…
·De geschiedenis van micro proc…
·Hoe te Foxconn Problemen 
·Hoe herken ik de temp van een …
·Hoe maak je een computer op te…
·GeForce 8600 GTS vs GeForce 88…
·Wat is de definitie van Shared…
·Hoe maak je een PCI Express-ka…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen een Printek 4…
·Hoe kan ik een Toshiba Satellite 1955 De…
·Wat Wattage Heeft een iMac G3 gebruik? 
·Wat doet een Uninterruptible Power Suppl…
·Hoe te verbergen een sigaret branden op …
·Hoe Enkele Controles afdrukken 
·Wat is een Mini Intel Atom & hoe werkt h…
·Hoe maak je een draagbare DVD -brander E…
·Hoe Vergelijk Quad Core Processor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com