Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe een moederbord
moederbord mislukkingen vaak duur om te repareren testen omdat de oorzaak van het probleem is niet gemakkelijk bepaald door de symptomen, die moeilijk te isoleren zijn . Verspil geen tijd en geld te besteden veranderen van de RAM , videokaart of processor als het moederbord is te wijten. Voer standaard technieken voor probleemoplossing om een ​​beperking van de oorzaak van een probleem aan het specifieke onderdeel dat de oorzaak is , zelfs op een computer die weigert op te starten en alleen piept wanneer de stroom wordt ingeschakeld . Wat je
Anti - statische polsband
RAM
CPU
Videokaart
Need Schroevendraaierset
Flitslicht
Toon Meer Aanwijzingen
Bereid je voor op testen
1

Back -up van alle belangrijke bestanden op de computer voordat u probeert problemen op te lossen of te testen van een moederbord . kopen van 2

Klik op "Start " en " Alle Programma's" en klik vervolgens op " Windows Update " om naar de website Microsoft Windows update. Klik op " Check for Updates " om de computer te scannen op beschikbare patches voor het besturingssysteem , security updates en drivers en download alle beschikbare updates . Herstart de computer en controleren op updates opnieuw tot er geen updates beschikbaar zijn .
3

Klik op "Start " en " Configuratiescherm " en klik op "Device Manager . " Dubbelklik op een hardware- items in de lijst die zijn gemarkeerd met een uitroepteken of een vraagteken en kies " Stuurprogramma bijwerken " van het tabblad "Stuurprogramma " . Volg de aanwijzingen om de huidige driver opnieuw te installeren of raadpleeg de hardware handleiding of website van de fabrikant van het apparaat om bijgewerkte drivers te verkrijgen .
Hardware Isolatie en componenten verwisselen voor een Dead PC
4

Zet de computer aan en luister naar elke piep codes die vrijkomt wanneer het systeem komt eerst op . Tel het aantal piepjes en kruisverwijzingen de code met de handleiding van het moederbord of een BIOS beep code referentiesite op het web ( zie Bronnen ) .
5

Bevestig de antistatische polsband aan de zaak en plaats het andere uiteinde aan de ene pols om eventuele statische ladingen te aarden.

vermogen 6 de computer uit en ontkoppel het netsnoer uit de achterkant van de voeding . Verwijder het deksel en verwijder de datakabels van alle harde schijven , optische drives en floppy drives die aanwezig zijn. Sluit het netsnoer weer aan en schakel het systeem om te zien of het zal opstarten tot het punt waar het rapporteert dat er geen boot device available of staat binnenkomst in het systeem-BIOS .

Vermogen 7 de computer en haal het netsnoer uit de achterkant van de voeding . Verwijder eventuele andere dan de videokaart uitbreidingskaarten door losmaken elke aangesloten kabel van de buitenkant van de behuizing en vervolgens het verwijderen van de enkele schroef die de kaart op zijn plaats en de kaart recht naar buiten te trekken . Sluit het netsnoer weer aan en schakel het systeem om te zien of het zal opstarten tot het punt waar het rapporteert dat er geen boot device available of staat binnenkomst in het systeem-BIOS .

Power 8 van de computer en haal het netsnoer uit de achterkant van de voeding . Koppel de monitor kabel en verwijder de schroef waarmee de videokaart houdt op zijn plaats en trek de videokaart recht omhoog uit het stopcontact . Vervang de kaart en de schroef en sluit het beeldscherm . Sluit het netsnoer weer aan en schakel het systeem om te zien of het zal opstarten tot het punt waar het rapporteert dat er geen boot device available of staat binnenkomst in het systeem-BIOS .

Vermogen 9 van de computer en haal het netsnoer uit de achterkant van de voeding . Verwijder het RAM-geheugen van het moederbord door te drukken op de twee plastic clips die de module op zijn plaats houden en recht omhoog te trekken . Vervang de module door deze vast te druk direct terug naar beneden in de aansluiting totdat de plastic klemmen vastklikken , waarbij u de sleutel inkeping uit te lijnen in de module met de tab-toets in het stopcontact . Sluit het netsnoer weer aan en schakel het systeem om te zien of het zal opstarten tot het punt waar het rapporteert dat er geen boot device available of staat binnenkomst in het systeem-BIOS .

Macht 10 van de computer en haal het netsnoer uit de achterkant van de voeding . Vervang de RAM , CPU en videokaart met bekende werkende componenten . Sluit het netsnoer weer aan en schakel het systeem om te zien of het zal opstarten tot het punt waar het rapporteert dat er geen boot device available of staat binnenkomst in het systeem-BIOS .
11

Verkrijgen van een diagnostische POST kaart en installeer deze in een beschikbaar slot op het moederbord . Stroom op het systeem met de POST- kaart is geïnstalleerd en lees de uitgang van de kaart naar de oorzaak van het probleem vast te stellen ( zie Bronnen ) .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Dell Inspirion 8200 RAM Upgrad…
·Over Laptop RAM 
·Hoe kan ik Run Twee videokaart…
·Hoe te SDRAM Wissel naar DDR 
·Hoe te verwijderen mijn ATI Ra…
·Hoe maak je een moederbord ver…
·USB naar PC Card Adapters 
·Hoe je RAM upgrade op een Comp…
·Hoe te Quadro drivers gebruike…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Gateway LX6810 Processor…
·Hoe maak je een grafische kaart Tweak 
·Hoe je SSL op LDAP 
·IBM Laptop T61 Specificaties 
·Hoe te installeren SCSI harde schijf 
·Bladwijzers toe te voegen op de Logitech…
·Hoe je Palm OS opnieuw installeren Op na…
·Thinkpad R61 Vs . T61 
·Wat is een FireWire Cord ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com