Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Wat is een Citrix Server ?
Een server is een computer die middelen bezit en levert ze desgevraagd aan andere computers via een netwerk . Elke computer kan worden gemaakt in een server , maar meestal een dedicated server vaak een snellere , gespecialiseerde computer met een grote hoeveelheid opslagruimte zijn . Dit is omdat de gebruikelijke toepassing van een server middelen , inclusief bestanden , leveren aan een groot aantal klanten . Citrix levert een merk van de serversoftware . Citrix

Citrix
is een computer bedrijf, gevestigd in Fort Lauderdale , Florida. Het richt zich op " Thin Client " -netwerken . Het bedrijf werd opgericht door Edward Iacobucci in 1989 en ging in 1995 . Fortuinen van het bedrijf waren nauw verbonden met die van Microsoft en hun producten ingeschakeld computers met het Windows-besturingssysteem op afstand worden benaderd , indien de toegang tot computers hebben een ander besturingssysteem .
Server Functies
< br >

De toepassing van Citrix server software maakt toegang op afstand van een computer naar een reeks graden . Op een niveau , kan het systeem worden geïmplementeerd als een applicatieserver . Meerdere computers in een netwerk toegang een van de computers , de server , om een ​​bepaalde applicatie te laten draaien , zoals bijvoorbeeld software Office zoals een tekstverwerker of een spreadsheet . De applicatie is niet woonachtig op de computer waar de gebruiker zit , maar op een centrale server . De gebruiker van de applicatie ziet , en interageert met het, alsof die applicatie werden uitgevoerd op de lokale computer . Dit proces heet " virtualisatie ", wat betekent dat de gebruiker een beeld van wat er gebeurt op de externe computer krijgt . De externe computer niet daadwerkelijk de applicatie die draait op een eigen scherm , maar in plaats daarvan stuurt video-instructies om een ​​" virtuele desktop " die via het netwerk naar de client wordt doorgestuurd .
Virtual Desktop

nemen van de applicatie server begrip een stap verder , de Citrix- server biedt de mogelijkheid tot het creëren van virtuele desktops . Dit betekent dat er niets op het lokale computer werkelijk gebeurt op die computer , maar is in feite een virtueel bureaublad gegenereerd door de externe computer via het netwerk verzonden . Acties van de gebruiker , zoals het toetsenbord, en muis operaties worden teruggestuurd naar de externe server , die het uitzicht dienovereenkomstig aangepast en stuurt het terug naar de lokale computer . Dit stelt zakelijke gebruikers toegang tot dezelfde desktop vanaf elke computer op het netwerk , en zelfs , door het inloggen op afstand , vanaf een computer thuis , of een andere locatie buiten het kantoor . Citrix-server software is bij uitstek geschikt voor het leveren van cloud computing, dat is het aanbieden van applicaties via het internet .
Thin Client

De ultieme netwerkconfiguratie gemaakt door desktopvirtualisatie de thin client -netwerk . De server is de enige computer in het netwerk met enige verwerkingscapaciteit . Alle andere terminals zijn weinig meer dan een scherm , een toetsenbord en een muis , met slechts voldoende rekenkracht om verbinding met het netwerk .

Previous: Next:
  Servers
·Hoe maak je een resource kalen…
·De Xeon Processor Specs 
·Hoe te Ipsec Remote Access par…
·De voordelen van DC Verzen AC …
·Blade Servers Voordelen 
·Client Server Theory 
·Dell PowerEdge Server 1300 Hel…
·Hebt u nodig om een HP Blade S…
·Hoe te configureren een LDAP O…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe om te upgraden van de PowerMac G5 1.…
·Hoe Laptop geheugen op een Pavilion dv40…
·Het verschil tussen Rack & Blade Server 
·De verschillen tussen Micro en Mini Comp…
·Hoe de HP inktcartridge 45 Time Limit By…
·Specificaties van een Dell Dimension 460…
·Hoe maak je een opstartbare USB -stuurpr…
·Soorten Power Adapters 
·Waarom is snelheid van een computer geme…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com