Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Hebt u nodig om een HP Blade Server C7000 configureren
De HP C7000 blade server behuizing vertegenwoordigt de top van de HP blade systeem lijn . Met de mogelijkheid van het laden maximaal acht 3,5 - inch of 16 2,5 -inch hot - swappable harde schijf blade servers , met 10 fans en zes voedingen en een selectie van de pre-loaded job - specifieke software bundels , de C7000 is klaar om te gaan bij levering . Alles wat nodig is om de juiste keuze van randapparatuur te laden om de geselecteerde taak uit te voeren . Bladeservers

HP
biedt twee blade configuraties voor de C7000 behuizing : de ProLiant en Integrity merken . Deze bladen zijn elk op zichzelf staande servers , compleet met hun eigen moederbord , processor en harde schijf , ze monteren in de C7000 behuizing of het chassis . De Integrity lijn is voorzien van single-core Intel-processors , iets minder geavanceerd drives en zuiniger prijsstelling . De ProLiant blades draaien Intel's high - end processors , zoals de multi-core i7 en Xeon-processors , samen met een grotere geheugencapaciteit en snellere schijven . Beide bladconfiguraties kan heet - verwisseld - dat is , vervangen - on the fly , terwijl de andere bladen blijven programma's te draaien
Tape Blades

Verschillende bedrijven . vereisen een logboek bijgehouden van de dagelijkse computeractiviteiten . Velen , zoals rechtshandhaving , brand -en medische organisaties , vraag 24 - uurs activity monitoring niveaus ; volgeladen en geprogrammeerde blade server behuizingen , zoals de HP C7000 bieden een kosteneffectieve oplossing voor deze eis met een gemonteerde tape mes . Als de configuratie van een C7000 voor deze of soortgelijke hoge tracking demand organisaties , kan een band blad in een van de 16 kast baaien geïnstalleerd . De band blad kan vooraf worden geprogrammeerd door HP ingenieurs om tapes van 24 - uurs cycli opnemen op meerdere dagen , afhankelijk van de backup eisen , encryptie en opslagcapaciteit .
System Storage

de C7000 configureren voor data - intensieve bedrijven zoals verzekeringsmaatschappijen of banken vereist ook een capaciteit voor de opslag van informatie op een enorme schaal . Om dit te behandelen , kan de C7000 behuizing worden geconfigureerd met buitenboordmotor opslag beschikbaarheid hardware veel verder dan de eisen van de kleine - tot middelgrote ondernemingen . Met de installatie van een van meerdere blade storage-oplossingen , kan de C7000 worden uitgerust te verwerken tot een vrijwel onbeperkte hoeveelheid data opslagcapaciteit . De opgeslagen gegevens kunnen snel en efficiënt worden teruggehaald door het gebruik van de ingebouwde netwerk data -overdracht apparaten die draaien op snelheden tot 6 GB /seconde .
Management Software

de software die nodig is om een volgeladen C7000 chassis draaien hangt af van de specifieke onderneming operatie waarmee de computer wordt belast . U kunt kiezen uit verschillende versies van bedrijfskritische software bundels van HP . De HP software engineers kunnen verder verfijnen het besturingssysteem om te voldoen aan de specifieke onderneming modus operandi in de onderneming categorie . HP kan ook ontwerpen , bouwen en laadt het C7000 -systeem volgens strenge specificaties en leveren het op de site , als je niet de tijd of zin om het zelf te doen hebben .

Previous: Next:
  Servers
·The Power Specs voor een DL380…
·Hoe te Ongebruikte Brievenbuss…
·Hoe kan ik een Entry in DNS Zo…
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Hoe te Ipsec Remote Access par…
·Het wijzigen van het poortnumm…
·Hoe SQL Server leren 
·Wat is het voordeel van cluste…
·Hoe te Vraag & Installeer de E…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Kunt u gebruik maken Word op de Ipad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een ThinkPad T500 Password R…
·Hoe te Overclock een Asus P5PE - VM 
·Hoe Songs opslaan op een USB Flash Drive…
·Problemen oplossen voor de Pen voor een …
·Hoe te openen een Seagate External 500GB…
·Hoe te wissen externe USB-drives 
·Hoe te GeForce 8600 Install 
·Wie Is kopen Lege inktcartridges 
·Hoe maak je een CPU Fix op een computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com