Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Verschil in 8GB RAM vs 4GB RAM met Windows 64 - bits
Windows 7 verbeteringen zijn het besturingssysteem maakte in wezen een verplichte upgrade voor alle pc-gebruikers wiens computers zijn in staat het uitvoeren van het programma . Windows 7 64 - bit maakt het mogelijk een hogere - end machines om meer gebruik te maken van hun functionaliteit , zoals RAM van meer dan 4 GB te maken . Terwijl het hebben van meer RAM , tot 8 GB , kan Windows 7 64 - bit run helpen , is het niet nodig dat het programma . RAM Usage

Windows
7 gaat gebruiken wat RAM-geheugen beschikbaar is , of het nu een maximum van 4 GB of 8 GB . Het grootste verschil met 4 GB of 8 GB in het percentage van de RAM die door het besturingssysteem op elk moment. Het hebben van meer RAM-geheugen om te beginnen betekent gewoon dat Windows 7 heeft meer RAM vanaf het begin , die minder gebruik maken van de harde schijf in de lopende programma's vereist .
Speed ​​

Met meer RAM , Windows 7 is in staat om programma's merkbaar sneller lopen, maar vaak niet in die mate dat een enorm verschil maakt . Vaak is het verschil in snelheid tussen de 4 GB en 8 GB RAM is alleen binnen een paar procentpunten , waardoor de snelheid boost voelde , maar in wezen kleine .
Programma

het verschil in RAM snelheid hangt vooral af van de programma's wordt gebruikt. Eenvoudige programma's , zoals een tekstverwerker of Internet- browser met minimale add -ons en tabbladen , niet veel vraag van het RAM-geheugen en dus weinig verschil tussen de 4 GB en 8 GB weer te geven . Het gebruik van meer intense programma's , zoals foto-editors , multi - tab browsers met diverse add -ons en grafisch - intensieve video games , meestal profiteren van een grotere hoeveelheid RAM te houden alle processen soepel en snel .
< Br >
Multi - tasking

Vergelijkbaar met lopende programma's die hoge gebruik van hulpbronnen te eisen, lopen meerdere programma's tegelijk kan druk op de grenzen van het RAM-geheugen van het systeem . Met Windows 7 al gebruik van een portie RAM geheugen van het systeem , dat minder voor de andere programma verlaat . Een boost in RAM blijft er meer middelen voor de computer te gebruiken met deze andere programma's, die multi-tasking , zelfs multi - tasking met intensieve programma's , mogelijk kan maken .
Kiezen

wezen de keuze van de upgrade naar 8 GB van 4 GB voor Windows 7 64 - bit komt van gebruik. Terwijl een grotere hoeveelheid RAM-geheugen zal bijna altijd resulteren in een aantal boost in snelheid , pc-gebruikers die voortdurend tegelijk draaien meerdere , resource - zware programma's , met inbegrip van grafische programma's en high - end games , beter gebruik maken van die verhoging dan degenen die gebruik maken van hun computers voor meer standaard , dagelijkse functies .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe uw Computer Memory Test 
·Hoe maak je een tv- tunerkaart…
·Wat zijn de Install Procedures…
·Hoe maak je een NVIDIA Quadro …
·Xeon 3210 Specificaties 
·Random Access Memory Types 
·Hoe te kopen meer RAM-geheugen…
·Geforce 6600 Tech Information 
·Geheugen Typen voor een IBM Th…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
Hoe je Safari Erase in een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een CD & USB Partition Invoe…
·Microsoft Wireless Optical Mouse 3000 In…
·Hoe te beginnen uw systeem zonder een CM…
·Dell Memory Upgrade -instructies 
·Hoe maak je Sluit een DVI-ingang naar TV…
·Hoe maak je een microfoon installeren op…
·Hoe maak je een HP printer Probleem afdr…
·Hoe je afbeeldingen vinden op je compute…
·Compaq Presario V6000 Gebruikershandleid…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com