Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een CD & USB Partition Invoegen
Het plaatsen van de inhoud van een cd naar een USB- partitie geeft de gebruiker een handige manier om besturingssystemen , muziek , bestanden en andere gegevens van de ene computer naar de andere . Partitioneren van een USB-schijf verdeelt deze in secties of partities geven de gebruiker de mogelijkheid om samen op te slaan als data . Partitioneren maakt het ook sneller toegang tot gegevens nodig omdat de computer doorzoekt alleen de scheidingsnetbehuizing de gegevens , en niet het hele station . Instructies
partitie op de USB- drive

Klik 1 " DiskPart.exe . " In het " Bestand downloaden - beveiligingswaarschuwing " pop-up venster , klik op "Opslaan " en sla het bestand op het bureaublad . Dubbelklik op " DiskPart.exe " om de automatische installer te starten . Wanneer u wordt gevraagd klikt u op " OK . " Kopen van 2

Klik op de knop "Start " . Typ " cmd " in het zoekveld leeg en druk op " Ctrl + Shift + Enter " om open een opdrachtprompt met verhoogde bevoegdheden . Type " diskpart " na de opdrachtprompt . Druk op ' Enter ' op het toetsenbord om de " diskpart " prompt .

Type " List disk " 3 beginnen bij de prompt . Druk op " Enter ". Zoek de drive nummer toegewezen aan de USB-stick uit de lijst gepresenteerd. Schrijf het op . Type " Selecteer schijf # ", waarbij " # " is het nummer toegewezen aan de USB-drive . Druk op " Enter ". "

Type 4 in " Clean "om de USB drive van alle gegevens af te vegen . Druk op ' Enter '. Type" format fs = fat32 " op de USB- schijf te formatteren . Druk op ' Enter '. Type" actief "om de USB-stick te activeren . Druk op ' Enter '.

Type 5 " Create partition primary "om partitie op de USB -drive. Druk op ' Enter '. Type" actief "om de partitie geactiveerd . Druk " Enter ".

Type 6 " toewijzen" naar een stationsletter voor de USB drive aanvragen Druk Typ " exit " om de " diskpart " prompt , het openen van de " C sluiten. " Enter . " : WindowsSystem32 > " verhoogde opdrachtregel . Minimaliseer de command prompt venster .
Insert CD Inhoud op de partitie
7

Plaats de cd in het cd /dvd-station . Klik op de " Start"-knop en klik op Zoek de cd /dvd-drive en USB-drive Noteer zowel van de schijfletters
8

Type " xcopy Y ' Computer '. : . . . * * /s /e /f Z : " waar " Y " is de letter van het cd /dvd , en " Z " . is de USB stationsletter voor de partitie Druk op " Enter " om de inhoud van de cd naar de USB drive
kopiëren < . br >

Typ "Exit " 9 bij de opdrachtprompt
Gebruik de USB- als een opstartbare schijf
10

Om op te starten vanaf een USB -station : . Start de computer en druk op " F2 " naar het opstartmenu te gaan. Markeer " boot USB Device eerste," en kies " Enable . " Druk op " F10 " om de instellingen op en af ​​te sluiten .

Macht 11 van de computer , en steek de USB- stick in de USB -poort .

Zet de computer 12 op te starten vanaf de USB drive gepartitioneerd .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je HDD installeren in Cool…
·Hoe de Ambient Light Sensor ui…
·Hoe te converteren VGA naar NT…
·Soorten voeding connectoren vo…
·Aanwijzingen over hoe je een L…
·SSD Stroomverbruik Vs . Harde …
·Fysieke harde schijf te herste…
·Hoe maak je een Dual Sata HD I…
·Hoe te openen Acomdata 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je ATI BIOS installeren 
·Hoe te gebruiken Radeon CrossFire 
·Alienware Alternatieven 
·Hoe de inktniveaus in een HP Deskjet F41…
·Hoe te reizen met een computer 
·Hoe Hook Up een Logitech Z - 5300 
·Hoe maak je een handheld scanner gebruik…
·Hoe maak je een Scholastic Digital Organ…
·Een vergelijking van DDR3 -geheugen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com