Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat zijn de Install Procedures voor een Dell Inspiron 7500 RAM ?
Vervangen of upgraden van de random-access geheugen in uw Dell Inspiron 7500 notebook computer kunnen de prestaties van de motor te verbeteren . Waardoor de computer meer RAM maakt het mogelijk om meer informatie , die op zijn beurt verhoogt de prestaties snelheid van applicaties en het besturingssysteem dynamisch slaan . Bij het installeren van nieuwe RAM-geheugen in uw Dell Inspiron 7500 , langzaam en bewust werken zal u helpen voorkomen dat het maken van fouten en schade aan interne onderdelen van de computer . Setup en preparaten

Begin de installatieprocedure door het afsluiten van uw Dell Inspiron computer . Koppel alle randapparatuur van uw machine en haal de stekker uit het aanbod . Sluit de computer deksel , zet de computer op , en de batterij uit het batterijcompartiment te verwijderen . Laat je computer te zitten voor 10 tot 15 minuten om ervoor te zorgen dat alle stroom heeft afgetapt uit de machine en de interne componenten zijn afgekoeld . Componenten demonteren en monteren op een computer die is aangesloten op een stroombron is gevaarlijk en kan leiden tot een elektrische schok of beschadiging van circuits van de computer . Je moet altijd voor te bereiden op een hardware- installatie door te zorgen dat uw computer is volledig inactief .
Verwijderen Oude RAM

Het RAM-geheugen op uw Inspiron 7500 is gelegen in het geheugen baai aan de onderkant van uw notebook computer . Draai het apparaat ondersteboven en zoek het geheugen baai . Verwijder het geheugen afdekplaatje aan het RAM bloot . De Inspiron 7500 heeft twee slots die laptop geheugenmodules kan houden , verwijder de oude modules door op de plastic lipjes aan beide zijden van de geheugenmodules uit de buurt van de module . Het RAM-geheugen zal pop-up uit de baai en kan worden verwijderd door het voorzichtig uit de sleuf . Als u het vervangen van het geheugen , verwijder al het oude geheugen van uw computer, als u een upgrade je geheugen door het toevoegen van een extra module , kunt u een stok RAM achterlaten in het geheugen baai . Als de oude RAM goed werkt , en je bent het uitvoeren van een geheugen upgrade , moet u de oude RAM gereserveerd voor het geval de upgrade mislukt .
Installatie van nieuwe RAM
< br >

Zodra het oude geheugen is verwijderd van uw computer , kunt u uw nieuwe RAM- modules te installeren in de lege geheugenslots . Neem je nieuwe geheugenmodule en lijn het met het geheugenslot in de computer . Zorg ervoor dat de inkeping in de geheugenmodule lijnt met het lipje in de sleuf ; forceer het geheugen op zijn plaats als je de module in de sleuf steekt . Zodra de module in positie is , duw de module terug naar de computer totdat de plastic lipjes vastklikt . Na de installatie van beide geheugenmodules , vervang het geheugen afdekplaatje en de computer opnieuw te verbinden met de randapparatuur en voedingen . Uw computer zal normaal op te starten als er geen problemen zijn met de nieuwe geheugenmodules .
Problemen

Als de computer wordt opgestart en niet automatisch de nieuwe RAM detecteren , u ' zult moeten controleren op mogelijke problemen . Zorg ervoor dat de geïnstalleerde RAM is 66Mhz of 100Mhz SDRAM . De Inspiron 7500 ondersteunt maximaal 512 MB RAM , als je meer RAM dan het maximumbedrag hebt geïnstalleerd , zal uw notebook niet te profiteren van het. Daarnaast zal elk geheugenslot alleen modules van 256 MB of minder ondersteunen , als je hier geprobeerd om een stok van 512MB geheugen installeren in een single slot , zal uw computer te verwerpen . Als u de juiste geheugen hebt gebruikt , sluit de computer af , haal de voeding , en de geheugenmodules opnieuw installeren om te controleren of de verbinding stevig is . Na het opnieuw installeren van de nieuwe RAM , als het nog niet werkt , vervang deze door de oude RAM . Indien echter noch de nieuwe RAM , noch de oude RAM werk , het probleem bestaat op het moederbord en kan niet door het vervangen van het geheugen worden vastgelegd .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Compatibele HP Pavilion 514N M…
·Zal een PC2 - 3200 Werken in e…
·Games die werken op een ATI Op…
·Compatibele Memory Upgrades vo…
·Wat is PC Express ? 
·Radeon 9200 SE Specs 
·Hoe maak je een ATI X600 bijwe…
·Geforce FX 5200 AGP Specificat…
·Hoe installeer ik een grafisch…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een 9 Pin SD Card Mate een 4…
·Gateway M460 Problemen oplossen 
·AV Link Protocol 
·Hoe te Toevoegen Meer Hard Drive een Del…
·Ik geupdate Windows Vista en nu heb ik g…
·Zal alle USB-muizen werken op de MacBook…
·Hoe te verwijderen van een ThinkPad Batt…
·Hoe te installeren HP Laserjet Drivers M…
·Hoe maak je een USB Device Driver Schrij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com