Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Zal alle USB-muizen werken op de MacBook ?
Apple laptop -gebruikers kunnen hun machines bedienen met een ingebouwde trackpad , maar veel liever een losse muis aan te sluiten voor meer nauwkeurige controle . Hoewel een breed scala van fabrikanten bieden Universal Serial Bus ( USB ) muisapparaten met tal van verschillende ontwerpen en kenmerken , Apple verzekert gebruikers dat bijna alle USB muizen zijn kans om te werken op Macintosh-computers . Functie

USB-apparaten
omarmen een gestandaardiseerde input /output -protocol . Ontworpen om een ​​universele interface die ongeacht de fabrikant van de computer of het besturingssysteem werkt bieden , het USB -protocol erkent muisingang met snelheden tot 480 megabits per seconde ( Mbps ) . Naast het faciliteren van een universele standaard die werkt op MacBook-computers , evenals elk ander merk van laptop of desktop , kunnen deze apparaten de minuscule bewegingen gemeenschappelijke herkennen en overbrengen in vele MacBook toepassingen .
Knoppen < br >

Omdat de ingebouwde trackpad op de MacBook-computers sport slechts een knop , veel gebruikers zijn bang dat hun multi - knops muizen niet zal werken . Ze hoeft zich geen zorgen , echter, omdat het Macintosh-besturingssysteem ondersteunt multi- functionaliteit van de knop . Volgens Apple kunnen gebruikers met een muis met een knop de control-toets ingedrukt bij het klikken op de rechter muisknop functie van een muis met meerdere knoppen te simuleren . Het Macintosh- besturingssysteem herkent automatisch rechts klikt op USB- muizen met meer dan een knop , maar een muis met meer dan twee knoppen kunnen speciale driver- software nodig om verbeterde functionaliteit te ondersteunen .
Problemen < br >

Hoewel MacBook-computers automatisch herkennen de meeste USB- muizen , de officiële website van Apple biedt ondersteuning tips voor gebruikers die moeite hebben met een niet - Apple muis op een Macintosh-computer te ervaren . Apple adviseert dat wanneer problemen ondervindt , moet u de muis rechtstreeks aansluiten op de USB-poort van de MacBook in plaats van een USB-hub of switch . Als de muis nog steeds niet werkt , start u de computer in de Startup Manager door het indrukken en vasthouden van de optie -toets ingedrukt terwijl de computer opnieuw wordt opgestart . Als uw MacBook niet herkent de muis in de Startup Manager , heeft het waarschijnlijk defect en moet worden vervangen . Als de muis werkt in de Startup Manager , maar reageert niet meer nadat de computer volledig laarzen , het probleem hoogstwaarschijnlijk ligt in een software- conflict .
Overwegingen

Hoewel de meeste USB- muizen werken op een MacBook computer , kunnen sommige oudere invoerapparaten die niet voldoen aan USB 2.0-standaarden niet goed met Apple computers . Daarnaast kunnen niet- USB- muizen met een PS2- of seriële interface niet aansluiten op een MacBook . Als je een muis hebt met tal van knoppen die speciale , programmeerbare functies uitvoeren , moet u mogelijk speciale drivers te installeren om volledig gebruik van de mogelijkheden van uw muis te maken ; nieuwe muizen worden doorgaans geleverd met de vereiste stuurprogramma's , en Apple biedt veel chauffeurs gratis te downloaden van de website .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe je Virtueel geheugen uitsc…
·Hoe maak je F3 met een muis op…
·Mijn iMac is Oververhitting 
·Hoe Video Motion Hoofdframes t…
·Hoe te verwijderen Camtasia fo…
·Hoe de MacBook Pro 17 Upgrade …
·How to Get Rid van een Bluetoo…
·Hoe om geld te krijgen voor uw…
·Hoe u een Mac naar Windows Liv…
  Related Articles
Zal ePub werken op een iPad ? 
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
Hoe te Sync My iPad via een USB 
Hoe USB gebruiken met uw iPad 
Mijn iPad Keyboard verschijnt niet 
Zal Maps op een iPad werken zonder 3G ? 
Heb je verliest al je apps wanneer je ee…
Zal een iPad Run KeyNote ? 
Zal de iPad Work on a Train ? 
  Hardware Articles
·Hoe te Overclock een Radeon 9550 
·Hoe maak je een Wireless Projector Merk 
·Sony Ericcson geheugenkaartlezer instruc…
·Mijn HP Pavilion laptop CD /DVD drive za…
·ThinkPad 770Z Specs 
·Tablet Laptop Computers 
·Informatie en feiten over de Apple Power…
·Hoe naar rechts Klik op een iPad 
·Hoe maak je een CDR Master Burn 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com