Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Random Access Memory Types
Computers gebruiken geheugen om numerieke bewerkingen uit te voeren . Op de meeste desktop en laptop computers , de harde schijf slaat lange-termijn geheugen , maar als de computer is ingeschakeld, gebruikt het ook een vorm van korte - termijn geheugen genaamd Random Access Memory . Alle desktop computers , notebooks en smartphones zoals de iPhone hebben RAM . SRAM

Static Random Access Memory
, SRAM , wordt gebruikt in pc's , werkstations , routers en vele andere apparaten . SRAM hoeft niet periodiek worden vernieuwd met de macht om zijn informatie te behouden , zoals dynamic random access memory ( zie hieronder ) .
DRAM

Dynamic Random Access Memory
anders is van SRAM in dat moet de chip periodiek worden opgeladen met de macht om de informatie op het van vervagen te houden , wat leidt tot een hoger energieverbruik dan SRAM . Een nieuwe versie van DRAM zogenaamde single data rate synchrone DRAM , SDR DRAM , leidde tot snellere computers en hogere geheugencapaciteit .
DDR SDRAM

Double Data Rate Synchronous Dynamic Random Access Memory , of DDR SDRAM , is te vinden in veel moderne computers . Het voert twee keer zo snel als enkele data rate SDRAM . Het verscheen voor het eerst in het jaar 2000 . RAM heeft een specifieke data capaciteit , gemeten in megabytes of gigabytes , evenals een algemene werksnelheid . DDR SDRAM heeft capaciteiten tot 1 gigabyte , goed voor de meeste gemiddelde computing. Maar zijn maximale snelheid van 333 MHz is langzamer dan veel andere soorten RAM nu te vinden op de markt .
DDR2 SDRAM

DDR2 SDRAM is twee keer zo snel als DDR SDRAM omdat informatici een manier gevonden om de snelheid waarmee informatie kan worden toegevoegd en afgetrokken van het geheugen verdubbelen. Dit verhoogt de prestaties . DDR2 verscheen in 2003 , en is een zeer populaire standaard type notebook RAM .
DDR3 SDRAM

DDR3 SDRAM is twee keer zo snel als DDR2 en wordt beschouwd als de top van de lijn voor de prestaties van de consument . DDR3 kwam uit in 2007 en draait op de snelste consument spoedde voor RAM , 1066 MHz . U vindt het in de nieuwe 27 " iMac , bijvoorbeeld.
DDR4 SDRAM

DDR4 SDRAM zal DDR3 slagen, en moet uitkomen in 2012 , met het starten snelheden van 1600 GHz , wat sneller is dan alle RAM die er nu is . Snelheden kunnen oplopen tot 3,2 GHz , verblindend snel voor RAM .
Flash

Flashgeheugen
is een soort van RAM- geheugen , dat zelfs wanneer de elektriciteit wordt uitgeschakeld houdt . Het wordt vaak gebruikt in geheugenkaarten en USB flash drives . Flash is een speciaal type van elektrisch uitwisbaar en programmeerbaar geheugen dat snelle lees toegangstijd en harder duurzaamheid die een harde schijf biedt .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·De Foxconn G33M02 Specificatie…
·Hoe de PC Moederbord Test 
·Ik Geïnstalleerd RAM & mijn W…
·Hoe te SDRAM geheugen Identifi…
·Hoe je RAM toe aan Desktops 
·De specificaties van een MSI K…
·Wat is Active X Nvidia Smart S…
·Hoe je RAM toe aan een HP ProB…
·Instructies om het geheugen ve…
  Related Articles
Hoe je 3G Access op uw iPad Get 
Hoe de iPad beheer scherm Toegang 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Hoe Yahoo! Chat Op een iPad Toegang 
Hoe toegang iPad mappen 
Toegang tot een Macintosh Desktop Van ee…
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
Toegang krijgen tot de Verzonden e-mail …
Toegang krijgen tot mijn iPad als een Dr…
  Hardware Articles
·Mijn Power Supply Unit Maakt een raar si…
·Hoe maak je Demonteer een Macbook 
·Hoe kan ik muziek van Flash Drives 
·Hoe Video Change RAM 
·Hoe maak je Refill een Canon CL - 52 ink…
·Hoe maak je een GeForce2 MX400 grafische…
·Thinkpad 2647 Specs 
·Radeon HD 2600 Pro Specs 
·Hoe Memory Toevoegen aan een Asus 1000HE…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com