Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe kan ik een CMOS-batterij vervangen met 4 AA -batterijen
Zonder een live CMOS batterij , zal een computer niet zijn hardware configuraties op te slaan , het werken op een computer die de configuratie tussen de laarzen niet te redden is een serieuze gedoe . Als er geen reserve- CMOS-batterijen zijn te worden gehouden , dan is de enige opties over zijn om te stoppen met werken op de computer , of maak een geschikte accu . Als de computer in kwestie is een kritische computer , dan is het maken van een accu is de enige oplossing (zij het een tijdelijke ) . Wat je nodig hebt Goedkope 4 nieuwe AA -batterijen Goedkope 4 soldeer lipjes Plaat van een 12 -inch lengte van 20 gauge rode geïsoleerde draad , met 1/4 inch blanke draad aan elk uiteinde Plaat van een 12 - inch lengte van 20 gauge zwarte geïsoleerde draad , met 1/4 inch blanke draad aan elk uiteinde
45 - watt solderen pen
0,032 - inch diameter 60/40 hars kern soldeer
Elektrische tape
Emery board Pagina 2 kleine alligator clips Adereindhulstang
Toon Meer Aanwijzingen
1

Stand 2 van de AA-batterijen naast elkaar , een positieve kant naar boven , de andere negatieve kant naar boven . Tape ze samen in deze configuratie veilig , met behulp van isolatietape . Herhaal dit met de andere 2 AA batterijen . Kopen van 2

Stapel de 2 paar batterijen op een top van de andere , naast elkaar ( niet begin tot eind ) voor u , zodat de uiteinden omhoog u zoekt op 4 polen . Tape de twee paar batterijen veilig bij elkaar in deze configuratie .
3

Gebruik de nagelvijl om ruw de uiteinden van de batterijen , zowel om ze schoon te maken , en om een ​​betere ondergrond voor make het soldeer te houden aan .
4

Neem een ​​tab soldeer en soldeer de twee positieve polen samen van het lipje soldeer aan de paal , en het toepassen van net genoeg warmte om het soldeer smelten en maak een solide verbinding tussen paal en tabblad . Doe precies hetzelfde voor de 2 negatieve polen . ( Pas op dat u de batterijen oververhit raken . )
5

Neem een ​​ander tabblad soldeer , en aan de andere kant van de verpakking , soldeer een positieve pool naar de negatieve pool ernaast , weer van het lipje aan elke pool en toepassen net genoeg warmte met de punt van de pen solderen genoeg soldeer toegepast om een ​​stevige verbinding. Doe hetzelfde aan de andere positieve en negatieve polen . ( Het soldeer lipjes mag niet kruisen als een X , ze moeten kijken als een gelijk-teken . ) Op Twitter

Solder 6 ene uiteinde van de lengte van de rode draad op de tab soldeer dat de 2 negatieve polen van elkaar verbindt de accu , opnieuw aanbrengen net genoeg warmte om het soldeer smelten en maak een stevige verbinding .

Solder 7 ene uiteinde van de lengte van de zwarte draad aan op het tabblad soldeer dat de 2 positieve polen van de aangesloten accu , het toepassen van net genoeg warmte om het soldeer smelten en maak een stevige verbinding .

Wikkel elektrische tape veilig over de lengte van de accu 8 , totdat de polen en soldeer lipjes volledig bedekt zijn . < br >

Crimp een alligator clip 9 om elke resterende open uiteinde van de draad met de krimptang . Sluit de zwarte draad alligator clip naar de buitenste uitsteeksel van de CMOS-batterij houder , bevestig vervolgens de rode draad alligator clip naar het midden riek van de CMOS-batterij houder .

De locatie van de CMOS-batterij houder verschilt per fabrikant , maar is bijna altijd in het kwadrant rechtsonder van het moederbord . De houder is bijna altijd zwart, rond , en ongeveer de grootte van een kwart met een verende getande rand contact , en een tong -vormige centrum contact .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Bfg Geforce 6200 OC PCI Overcl…
·Hoe te vertellen als de proces…
·Wat is een 16 - bit microproce…
·De specificaties van een GeFor…
·Hoe om te achterhalen hoeveel …
·Hoe te 3072 Megabytes Bereken …
·Hoe te upgraden mijn moederbor…
·Hoe om te bepalen wat Moederbo…
·Waarom Gigabyte Moederborden O…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te SLI installeren op een ASUS moede…
·Hoe maak je Refill een Lexmark Z615 
·Problemen Met een 8 GB Cruzer 
·Hoe te Break Down Circuit Boards voor Pr…
·Hoe controleert de CPU temperatuur van X…
·Hoe te testen De snelheid van een dvd- d…
·Hoe maak je een computer monitor te zett…
·Hoe te Monsters Delete op Kindle 
·Specificaties voor een PNY GeForce 8400G…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com