Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te vertellen als de processor Is Fried
Controleren of Central Processing Unit van de computer ( CPU) is echt dood ? - Of gebakken - bespaart u geld als u er later achter dat de computer gestopt met werken vanwege een beschadigde component . De CPU of processor , is de motor van de computer : Het verwerkt alle instructies van programma's en randapparatuur . Controleer of uw processor is echt dood in slechts een paar stappen . Wat je nodig hebt
Schroevendraaiers
Thermische pasta
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw computer aan op een stroombron en een beeldscherm , en probeer om te zetten op . Als je een paar regels witte tekst op uw scherm direct na de voeding van uw computer up , kan uw processor niet dood zijn . Uw computer moet een werkende processor om het POST -programma dat die paar regels tekst genereert uit te voeren . Kopen van 2

Luister voor eventuele piepjes uit het moederbord wanneer u de computer aanzet . Als een moederbord een anomalie , zoals een defecte grafische kaart of een dode processor detecteert , de raad geeft meestal een reeks pieptonen . Elk moederbord software-ontwikkelaar heeft zijn eigen fout pieptooncode . Bijvoorbeeld , voor moederborden met de AMI BIOS , een defecte processor zou je moederbord veroorzaken aan vijf opeenvolgende pieptonen . Raadpleeg de handleiding van uw moederbord voor een volledige lijst van de piep foutcodes .
3

Koppel de computer los van de voeding . Schroef vervolgens de schroeven aan de achterkant van de zaak , en schuif het zijpaneel naar achteren om het moederbord en de processor bloot .
4

Ruil je huidige processor met een andere compatibele processor , als je kunt krijgen . Bijvoorbeeld , als een van je vrienden heeft een computer met een compatibele CPU gebruikt , kunt u hem vragen om zijn computer over te brengen om te proberen het plaatsen van zijn CPU op het moederbord . Om dit te doen , opent zijn computer zaak , en trek voorzichtig aan de hendel die de CPU beveiligt . Delicaat trekken op de processor om de stekker uit het stopcontact . Breng dan een druppel koelpasta aan de onderkant van de processor , en steek de stekker in het stopcontact van uw moederbord . Beveilig de processor in de juiste positie door te drukken op de hendel . Tot slot sluit u uw computer aan op een stroombron en de monitor , en zet hem aan . Als uw computer werkt nu na de andere processor te hebben geïnstalleerd , weet u dat uw oorspronkelijke CPU dood was .
5

Contacteer de fabrikant van uw computer als alle andere stappen niet . Computer fabrikanten kunnen gemakkelijk diagnosticeren computer problemen , en ze in staat om de CPU te vervangen zal zijn .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·GeForce 7300 GT Versus GeForce…
·Hoe maak je een SD-kaart invoe…
·Hoe om te controleren voor het…
·Wil je Hoger of Lager Wachttij…
·Hoe te ontgrendelen een Transc…
·Eigenschappen van FR - 4 Circu…
·Hoe Video RAM Set voor Eeepc 9…
·Wat is een Dedicated grafische…
·Hoe te vertellen als uw moeder…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Compaq 6710B SD Reader Ontbrekende 
·Hoe te herstellen van een MMC -kaart 
·Hoe te Enable USB Drives 
·Soorten Biometrische Standaarden 
·Hebt u naar Have Beide inktcartridges in…
·Waarom is mijn computer op 100 % CPU Na …
·Hoe maak je een Home Theater Bouw Comput…
·Hoe maak je een XBox harde schijf met ee…
·Hoe kan ik mijn computer aansluiten op m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com