Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Eigenschappen van FR - 4 Circuit Board Material
FR - 4 is een industrie-brede standaard materiaal formaat voor consumenten elektronische printplaten . De belangrijkste eigenschap van FR - 4 betreft de vlamvertragende eigenschappen van het materiaal , maar er zijn een aantal gewone meetbereik van het materiaal tussen fabrikanten buiten brandwerendheid . Elektrische eigenschappen

FR - 4 printplaten
zijn meestal gemaakt van lage tot geen - geleiding hars en glasvezel . Glasvezel is een glassoort basis van elementair silicium , een perfecte elektrische isolator . Het netto-effect van de gebruikte materialen in de FR - 4 printplaat substraat als het gaat om elektrische geleiding , wat betekent dat elektronen alleen stroming langs de koperen geleider paden ingebed in de plaatmaterialen . Dit vormt de basis voor de meeste moderne micro - computing.
Vlamvertragend Kwaliteiten

FR - 4 printplaten
zijn meestal samengesteld uit glasvezel , een materiaal dat niet verbranden en zijn gebonden met vlamvertragende hars die zichzelf dooft zodra warmte wordt verwijderd . Het is uiterst onwaarschijnlijk dat er iets in staat is om het bord in brand in de eerste plaats vanwege de speciaal geformuleerde hars te stellen . Kwaliteitscontrole lab testen , zoals gedocumenteerd door de elektronica website Airborn , toont aan dat zelfs in het geval van een propaantoorts vlam wordt gebruikt op het bord , de raad zal niet volledig verbranden en zelf dooft zodra de vlammen zijn verwijderd . Partijen die niet dit soort kwaliteitscontrole testen doen passeren worden niet gebruikt in afgewerkte elektronica die de FR - 4 -aanduiding dragen .
Future Outlook

De vooruitzichten op de korte tot middellange termijn is nog steeds goed voor de FR - 4 printplaten, maar sinds de planken bevatten halogenen , de raad doet giftige dampen afgeven wanneer het brandt . Dit is het belangrijkste nadeel van de bestaande FR - 4 printplaat , en het belangrijkste gebied dat materiaal ingenieurs zijn op zoek naar verbetering op . Uiteindelijk is het mogelijk dat de harssamenstelling verandert , een nieuwe , veilige circuit - board standaard . De behoefte aan een nieuw alternatief materiaal wordt versterkt in regio's waar elektronisch afval wordt meestal verwijderd door verbranding te wijten aan de giftige uitstoot van gassen

Een korte verhandeling over het onderwerp getiteld " benzoxazine Chemistry : . Een nieuw materiaal te ontmoeten brandvertragende Uitdagingen van Aerospace Interiors Applications " door Rodger Titze en Philippe Christou van Huntsman Advanced Material , Texas suggereert dat benzoxazine - gebaseerde vlamvertrager harsen kan de basis vormen voor de volgende generatie standaard.

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe Vergelijk Asus P5Q moederb…
·ATI Radeon grafische kaart Ins…
·Hoe kan ik bewerken & Capture …
·Hoe om te defragmenteren mijn …
·Hoe te kopen RAM voor desktops…
·Hoe Vergelijk de GeForce 7800 …
·Hoe maak je een GPU Lag Fix 
·Wat is 256 MB RAM ? 
·Wat zijn de voordelen van graf…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe te vertellen als uw computer is Boot…
·Hoe maak je een Full Reservoir Fix op ee…
·Kun je Flash een nieuw BIOS naar een Del…
·Mijn iMac muis Zal niet Scroll Up 
·Hoe te Tune Up uw laptop 
·Welk type van Ingang Heeft het toetsenbo…
·Hoe het te bouwen zelf Computer Kits 
·Hoe kan ik een Toshiba Satellite L355 We…
·Het doel van uitbreidingsslots 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com