Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
ATI Radeon grafische kaart Installatie
Een ATI Radeon grafische kaart is gemaakt door AMD . ATI Radeon grafische kaarten zijn bedoeld om de meest grafisch veeleisende PC- spellen evenals run games in high definition formaat te verwerken . U kunt een ATI Radeon grafische kaart zelf te installeren en te genieten van gaming met high definition grafische kracht . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Computer handmatige
Anti - statische polsband ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de onboard grafische adapter gebruikt zodat de ATI Radeon grafische kaart die u installeert zal worden erkend . Klik op " Start" en klik met de rechtermuisknop op ' Deze computer '. Cursor naar beneden en klik op 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad " Hardware " en klik op de " Apparaatbeheer" . Klik op de " + " teken naast de " Display Adapter " en uw huidige grafische kaart wordt weergegeven . Klik op je grafische kaart om deze te selecteren en klik op ' Uitschakelen '. Dit zal uw grafische adapter uit te schakelen . U kunt ook kiezen voor " Uninstall " om de grafische kaart te verwijderen . Volg de aanwijzingen en klik op "OK " om door te gaan . Als u wordt gevraagd om de computer automatisch opnieuw op te starten , klikt u op "Nee" of " Annuleren". Kopen van 2

Zet de computer uit en koppel de kabels los van de achterkant van uw computer uit en haal de stekkers aangesloten op de stopcontact in de muur .
3

Verwijder de schroeven die op het zijpaneel van de computer met behulp van een kruiskopschroevendraaier , verwijder vervolgens het zijpaneel .
4

Zet een anti - statische polsband aan ook helpen voorkomen dat de ontlading van statische elektriciteit op de grafische kaart , terwijl vastpakt.
5

Verwijder de huidige grafische kaart door het verwijderen van de schroef waarmee de grafische kaart in de computer . De grafische kaart is direct achter de poort aan de achterkant van de computer die uw monitor wordt aangesloten op uw computer toren . Als er geen draden aangesloten op de grafische kaart , verwijder ze dan voorzichtig en neem de grafische kaart uit de computer . U kunt de grafische kaart terug te rocken en weer voorzichtig om het te verwijderen .
6

Plaats uw nieuwe grafische kaart in ofwel de PCI - Express -slot of het AGP-slot , afhankelijk van het type van de grafische kaart die u gebruikt . Nadat u de kaart hebt geplaatst , plaatst u de schroef u uit het voorgaande hebt verwijderd in de schroef -sleuf van de grafische kaart .

Plaats 7 computer zijpaneel weer op zijn plaats en draai de schroeven weer in de computerkast . Steek de kabels terug in uw computer en steek de stekker in het stopcontact .

Turn 8 op uw computer aan en wacht om te zien of uw monitor een beeld . Als dat zo is , is de kaart correct geïnstalleerd . Als er geen afbeelding aanwezig is op de monitor , raadpleeg dan de ATI Radeon grafische kaart handleiding voor informatie over probleemoplossing .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·HP Pavilion ZV6000 RAM Specs 
·Hoe kan ik gratis RAM geheugen…
·Tech Informatie over MS 6309 M…
·Hoe kom ik erachter het aantal…
·Hoe de Installed Memory Test 
·Hoe kan ik drivers verwijderen…
·Intel T-serie processorspecifi…
·Moederbord Specificaties voor …
·Hoe Goedkope RAM -geheugen kop…
  Related Articles
Hoe kan ik een Graphic Novel op de iPad 
Hoe wordt een grafisch ontwerper Gebruik…
Benodigde apparatuur voor een typische C…
Hoe je XGL installeren op Gentoo Linux R…
Hoe maak je een ATI X800 PCI Express vid…
Hoe maak je een CRT -monitor te laten we…
Het automatisch laden HD Audio op een AT…
Hoe te installeren een ATI Radeon videok…
Hoe de beeldverhouding wijzigen op een A…
  Hardware Articles
·Hoe te Grafische kaarten Test 
·Hoe kan ik een Toshiba Satellite Battery…
·Problemen met Usas - L8i Na Het BIOS fla…
·Turbo CAD Bestandstypen 
·Hoe verwijder ik de harde schijf van een…
·Hoe om gegevens van een draagbare harde …
·Hoe de Chip wijzigen op inktcartridges 
·Hoe te Prints maken van mijn computer na…
·Voordelen van een HP Color Laserjet 3600…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com