Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Problemen met Usas - L8i Na Het BIOS flashen
De Usas - L8i is een computer intern Redundant Array of Independent Disks adapter . Het past in een desktop tower PCI slot . Eenmaal geïnstalleerd , de verschillende harde schijven die u wilt optreden als een grote , snelle en krachtige harde schijf aansluiten op de raid controller poorten . Maar om al uw harde schijven te laten werken als een , moet u ook het configureren van de harde schijven te werken als RAID wanneer u het Windows- besturingssysteem te installeren . Wanneer u flash de BIOS van een reeds werkende RAID-systeem , kan de computer de Usas - L8i chauffeurs verliezen of kan de meest recente bijgewerkte drivers nodig , maar de RAID- configuratie van de software kan ook beschadigd raken . Om de problemen met de USAS - L8i fix , moet u controleren op de nieuwste firmware , reflash de BIOS of installeer een nieuwe RAID-configuratie . BIOS -instellingen

Alvorens te veronderstellen dat het probleem te maken heeft met ofwel de Usas - L8i RAID- adapter of drive-array , controleer dan de BIOS-instellingen . Het BIOS flashen vaak wijzigt BIOS-instellingen , die problemen met de RAID-configuratie veroorzaakt . Ga naar het BIOS en controleer de optie die wordt teruggezet op de standaardinstellingen BIOS-instellingen . Deze eenvoudige verandering kan de Usas - L8i RAID-configuratie krijgen weer gaan werken .
Firmware

Het downloaden en installeren van de nieuwste firmware voor de USAS - L8i kan ook vast de probleem met de RAID- adapter en drives . Vinden en downloaden van de firmware op de Super Micro website ( supermicro.com ) . Eenmaal geïnstalleerd , reboot de computer om te zien of de RAID-adapter en rijdt goed werken .
BIOS Flash

Als u niet beginnen met de BIOS- flash- proces eerst de inhoud van het flash-geheugen wissen , kan deze interferentie veroorzaken met de RAID-adapter of stations . In dit geval kunt u proberen om opnieuw knipperen de BIOS met behulp van de instructies in de Usas - L8i instructie handleiding . Dit doe je door eerst het openen van de DOS- prompt en het invoeren van een " a : \\ > Clear.BAT " . . Commando om het flash-geheugen inhoud te wissen , dan knipperen de BIOS met de originele moederbord BAT bestand
< br > Clean Install

Als de bovenstaande technieken niet werken , de enige optie is om de configuratie van de RAID opnieuw met een Windows installatie schijf . Maar voorafgaand aan dit te doen , moet je een soort van data recovery- proces uit te voeren , zoals de gegevens van de RAID-array schijven verloren . U kunt gebruik maken van software programma's zoals Kernel Data Recovery , Windows data recovery of Pro Data Doctor om data te herstellen voordat u de RAID opnieuw installeren .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe je BIOS Chips herstellen 
·Hoe je BIOS Admin wachtwoord v…
·Hoe update ASUS BIOS 
·Hoe de Toshiba Tecra BIOS Pass…
·Hoe een BIOS- versie krijgen v…
·Hoe kom ik in de BIOS op een T…
·Hoe Computer wijzigen BIOS 
·Verwijdering van BIOS Revision…
·Hoe je BIOS Enter op een FX - …
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Wat doet een laptop nodig om aan de slag…
·Wat kan Asimo Do 
·Wat is de normale bedrijfstemperatuur va…
·Printer USB -poort -adapters maken het l…
·Netbook Vs . Smartphone 
·Hoe om te controleren Projector Lampen 
·Hoe software te downloaden voor een HP C…
·Hoe een Officejet 8500 Bijwerken 
·Hoe kan ik een printer Get naar een webp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com