Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Voordelen van een HP Color Laserjet 3600N Printer
De HP 3600N is een professionele , color laserjet printer is ontworpen voor grote bedrijven . Staat de behandeling van maximaal 50.000 maandelijkse prenten , de 3600N biedt een groot aantal voordelen , met inbegrip van ultra -snelle zwart en kleur afdrukken snelheden , grote printerladen , en een meegeleverde software suite.Though het is duurder dan vergelijkbare inkjet printers op de markt , het levert prints veel hogere kwaliteit met levendige kleuren en realistische beelden . Het kan ook worden gebruikt op een netwerk . Afdrukmogelijkheden

De HP Color Laserjet 3600N Printer kan zwart-wit -of kleurendocumenten afdrukken met snelheden tot 17 pagina's per minuut . Het kan afdrukken op etiketten , enveloppen , kaarten, transparanten en regelmatig printpapier . Wat nog belangrijker is , het maakt gebruik van HP's gepatenteerde ColorSphere Toner 4 - kleuren technologie om de output documenten bij een 600 dots per inch resolutie . Dit vertaalt zich naar scherpe tekst en heldere kleuren . Bovendien is de geïntegreerde automatische duplexmodule maakt het mogelijk om op beide zijden van het papier .
Connectiviteit

De Laserjet 3600N is voorzien van een Universal Serial Bus -poort voor het afdrukken vanaf een Windows -of Macintosh PC . Het herbergt ook een HP Jetdirect 10/100 Ethernet -interface . Dit kan worden gebruikt om de printer rechtstreeks aansluiten op een kantoornetwerk zodat iedere werknemer er toegang . Er is ook een draadloze adapter die kan worden aangesloten op de USB -poort en wordt gebruikt om verbinding met een netwerk draadloos. Het moet apart worden aangeschaft .
Software

Inbegrepen bij de 3600N Laserjet printer is HP 's eigen In -House Marketing Assistant-software . Dit kan gebruikt worden om rapporten , presentaties en flyers te creëren . Het beschikt over een stap-voor - stap-proces , side - by - side -instructies , en honderden professioneel ontworpen sjablonen . Het omvat ook toegang tot de gratis HP trainingen . Het maakt het mogelijk een bedrijf om marketing kosten te besparen door het creëren van hun eigen marketingmateriaal .
Extra functies

Andere voordelen van een HP Color Laserjet 3600N -printer bevat 128 MB geheugen voor het opslaan duizenden banen , een 250 - vel invoerlade en een multifunctionele lade voor 100 vel , dus het hoeft niet elke dag te worden gevuld. Het heeft ook een mediatype sensor die automatisch optimaliseert de printkwaliteit op basis van de soort papier die detecteert . Het komt ook met een set van printer cartridges . One ondersteunt 6000 zwarte prints en de andere 4.000 kleurenafdrukken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je foto's vanaf een P…
·Hoe maak je een Samsung Printe…
·Scannen naar PC Met de HP Lase…
·Hoe te wijzigen van een telefo…
·Hoe je HP 1220C printers repar…
·Hoe te converteren Canon Inktp…
·Hoe maak je een Wireless Print…
·Wat is Sublimatie papier ? 
·Hoe kan ik Schoon een HP Deskj…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
  Hardware Articles
·Hoe te Refill Canon Printer inkt 
·Hoe maak je games met behulp van een USB…
·Toegang krijgen tot de Phoenix BIOS bij …
·Hoe te Floppy schijven converteren 
·Hoe te Overclock een Gigabyte GeForce 76…
·Hoe kan ik een printer instellen op een …
·Hoe naar de harde schijven van de ene co…
·Hoe maak je een Thinkpad USB Vervang 
·Hoe je Logitech Cordless Desktop install…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com