Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe kan ik extra geheugen installeren op een ThinkPad R61i 7650 - A25
De ThinkPad R61i 7650 - A25 is een laptop gefabriceerd door IBM en Lenovo . De notebook wordt geleverd met 1 gigabyte ( GB ) van random access memory ( RAM ) geïnstalleerd, maar kan maximaal 4 GB . Wanneer je de aankoop van de upgrade , moet u om te kopen 200 - pins Double Data Rate 2 ( DDR2 ) PC2 - 6400 Small Outline Dual In Line Memory Modules ( SODIMM ) . PC2 - 6400 is de snelste DDR2-geheugen is ontworpen om te werken met de R61i 7650 - A25 computer , het installeren van de verkeerde soort zal leiden tot compatibiliteitsproblemen . Wat je
Need Tot 4 GB 200 - pin PC2 - 6400 DDR2 SODIMM geheugen
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Voorbereiding
1

Schakel de laptop uit en verwijder alle snoeren en kabels aangesloten op de computer . Flip het ondersteboven en druk op de vergrendelingen in de buurt van de batterij te bevrijden . Trek de batterij recht naar buiten en leg het opzij .

Draai 2 de vier schroeven opgesteld in een rechte lijn over de gehele lengte van de laptop . Ze zijn gelegen in de buurt van waar de bovenkant van de polssteun is aan de andere kant . Stel de schroeven opzij veilig en draai de laptop op de kop .
3

Open de laptop en druk op de kleine knoppen aan de bovenkant van de polssteun aan weerszijden van het. Trek de bovenkant van de polssteun terug naar u , flipping het naar boven en het blootstellen van een andere vergrendeling . Laat de vergrendeling aan de vingerafdruklezer los en zet de polssteun opzij .
4

Zoek de RAM-module ongeveer waar de trackpad en de muis knoppen zou zijn met een bijgevoegd polssteun . Druk op de twee vergrendelingen aan weerszijden van de geheugenmodule om deze los .
5

Verwijder uw oude geheugenmodule voorzichtig en leg het opzij . Opslaan zodat in geval uw upgrade mislukt , zult u in staat om de standaard module opnieuw te installeren .
Installatie
6

Plaats uw grootste capaciteit geheugen module in hetzelfde geheugen baai u de standaard module verwijderd . Plaats de module gekerfd - end eerst . Druk hem stevig maar voorzichtig . De module zal draaien en je hoort vastklikken . Geef het een klein rukje te verzekeren het is volledig opgesloten inch Als u twee 2 GB modules , doet de volgorde van installatie niet uit , maar als hun maten verschillen , vergeet niet om een groter exemplaar eerst installeren .
< Br > 7

Installeer je tweede module op dezelfde manier . Als u slechts een gekocht upgrade module , overweeg dan de installatie van de oorspronkelijke standaard 1 GB module in slot 2 .
8

Pak je polssteun en bevestig de connector voor de vingerafdruklezer . Zet de polssteun op zijn plaats en schuif deze in zodat de uitstekende delen in de gaten die u eerder ze ontgrendeld . Schuif de polssteun stevig uit de kant het dichtst bij u en het verst van het toetsenbord .
9

Sluit het deksel , draai de laptop en opnieuw plaats de vier schroeven waarmee de polssteun op zijn plaats . Tot slot , plaats de batterij en til de laptop over , opnieuw te openen .
10

Zet hem aan om ervoor te zorgen de computer het nieuwe geheugen herkent en leest .
< Br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·7600GS Vs . 8800GT 
·Hoe kan ik een Acer Aspire One…
·Hoe om te controleren voor Def…
·Specificaties voor een Radeon …
·Het toevoegen van RAM naar een…
·Hoe je het RAM op een MacBook …
·Hoe te testen of een PC een ge…
·Zijn PC2700 & PC3200 compatibe…
·Specificaties voor de HP 5187 …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Feiten over Modern Day Computers 
·CPU Processor Geschiedenis 
·Hoe de ventilator wijzigen in een Gatewa…
·Hoe de ventilator vervangen op mijn Tosh…
·Instructies voor hoe te Refill een HP 22…
·Externe harde schijf Capaciteiten 
·Hoe de SD-kaart invoegen in uw Windows-c…
·Hoe te SUSE installeren op een Flash Dri…
·Hoe USB data automatisch in een harde sc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com